06 / 07 / 2024

adese konya yunak şube

adese konya yunak şube

İttifak Holding'e bağlı ulusal perakende markası Adese, geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Yunak'taki ilk marketinin açılışını 27 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirdi..

TOKİ Konya Yunak'ta ayda 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! 

TOKİ Konya Yunak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yunak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yunak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yunak sosyal konut projesi... 

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

adese konya yunak şube Haberi

adese konya yunak şube

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Yunak'taki ilk marketinin açılışını 27 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirdi. Konya'da 2 hafta içinde düzenlenen ikinci açılış olan yeni mağazanın açılış töreni, Yunak halkının da yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Akay ve Yunak Müftüsü Ali Ünal ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, müşterilerinin Adese'ye duyduğu güven ve verdiği eneıji ile büyümekten gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek açılışa yoğun ilgi gösteren Yunak halkına teşekkürlerini dile getirdi. 


YENİ MAĞAZA ÖZEL İNDİRİMLERLE AÇILDI 


Tüm Adese'lerde geçerli olan kampanyalara ek olarak açılışa özel indirimlerin de sunulduğu açılış, Yunak halkı...