03 / 05 / 2024

konya lojistik köy projesi

konya lojistik köy projesi

Konya'nın son yıllarda yapılan yatırımlarla Türkiye'nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Şehrimiz birçok farklı sektörlerde 189 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor" diye konuştu.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Konya İvriz Köy Enstitüsü binası yıkılacak mı?

Konya ili Ereğli ilçesinde bulunan İvriz Köy Enstitüsü binasına ve binanın yıkım iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Konya metrosu 4 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesince yapılacak ve 7,5 milyar liraya mal olacak Konya metrosu 4 yıl sonra hizmet vermeye hazır hale gelecek...

Yönetmen Mehmet Taşdiken Konya'da köy kurdu! 

Konya'da yönetmen ve yapımcı Mehmet Taşdiken'in öncülüğünde köy kuruldu. Kurulan köy sade mimarisi ve huzurlu ortamıyla ilgi çekiyor. 

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sonsuz Şükran köyünün kerpiç evleri betona alternatif oldu!

Konya'nın Hüyük ilçesinde sanatçılar tarafından 9 yıl önce kurulan Sonsuz Şükran köyünde inşa edilen özgün tasarıma sahip kerpiçevler, yüksek katlı beton binalara alternatif olarak ön planda tutuluyor. 

Konya’da 2018 yılı Şubat ayında 2 bin 249 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Konya’da 2018 yılı Şubat ayında 2 bin 249 konut satıldı..

konya lojistik köy projesi Haberi

konya lojistik köy projesi

Konya'nın son yıllarda yapılan yatırımlarla Türkiye'nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Şehrimiz birçok farklı sektörlerde 189 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor" diye konuştu. 


TÜRKİYE'nin tahıl ambarı olarak bilinen, ancak son yıllarda sanayide gösterdiği başarılarla tarımın yanı sıra sanayisiyle de adını duyuran Konya, gerçek bir sanayi şehri olarak adından söz ettiriyor. 

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, 8 faal Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve özel sanayi siteleriyle Türkiye'nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden birisi haline gelen Konya'nın sıkışan Marmara Bölgesi'nin yatırım yükünü hafifletmeye talip olduğunu söyledi. Konya'mn makine imalat sanayi, otomotiv yan sanayi, döküm, gıda, ayakkabı gibi sektörlerde 189 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini belirten Kütükcü, şehrin savunma sanayi ihracatında Türkiye'de ilk 5'te yer aldığı bilgisini...