20 / 05 / 2024

konya meram tarım merkezi yapılacak

konya meram tarım merkezi yapılacak

KONTARKÜM Başkanı Mehmet Çalmaz, Tarım ve Tarım makinaları Organize Sanayi Bölgesi projesinin Meram Bölgesinde yapılacağını ve 6 milyon metrekarelik bir alanda, Tarım ve tarım makinaları işiyle uğraşanları bir araya getireceklerini söyledi.

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Konya Meram'da 8 taksit imkanıyla satılık arsa fırsatı! arsa alacaklara müjde! 

Konya Meram'da yer alan 3 arsa 8 taksit imkanıyla satılıyor. İşte Konya Meram'daki arsaların fiyatları ve satışa ilişkin tüm detaylar...

TMSF Türsa Tarım Ürünleri’nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar belirlendi.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Konya Meram'a millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Meram'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Konya 2. İcra Dairesi, Konya Meram ilçesinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Tavuk çiftliği ve müştemilatının fiyatı 10 milyon 705 bin TL olarak belirlendi.

konya meram tarım merkezi yapılacak Haberi

konya meram tarım merkezi yapılacak

Meram dev bir projeye daha hazırlanıyor. Bölgede kurulacak Tarım ve Tarım Makinaları Organize Sanayi Bölgesiyle Konya gerçek anlamda "Bir Tarım Merkezi" olacak. 


Yeni Sanayi Bölgesi ile ilgili gazetemize konuşan Konya Tarım Makineleri Kümeleşme Merkezi (KONTARKÜM) Başkanı Mehmet Çalmaz, sektörde başladıkları yeni oluşumla Konya'ya kurulması planlanan ve son aşamaya gelinen Tarım Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 


KONTARKÜM' Ü KURUŞ AMACINIZ VE ÇALIŞMALARINIZ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRMİYİZ? 


Ticari faaliyetler için bile olsa birlikte hareket etmenin verdiği giiciin farkındayız. Bu amaçla bu işten para kazanan arkadaşlarımızla ortak hareket etmek ve sorunlarımızı birlikte çözebilmek için olarak kümeleşmeye karar verdik. Bu amaçla Kontarküm'ü kurduk Kümeleşme bir tür dernek faaliyetleri olarak adlandırılabilir. Konya'da tarım makinaları zaten bir doğal küme halinde. 160 civarında ticaret odasında, meslek komitesinde...