02 / 05 / 2024

konya meramda 19 ofis açılışı

konya meramda 19 ofis açılışı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha modern ve nezih ortamlarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan 19 muhtar ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Milli Emlak 19 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü  şimdi de Konya'da 19 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte ihale ile ilgili öne çıkan detaylar...

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 63 bin 104 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Karapınar Milli Emlak, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 19 gayrimenkulü satıyor. 

Konya Meram'da 19 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Meram ilçesi, Kaşınhanı Mahallesi, 39176 ada 1 parselde yer alan gayrimenkuller 19 milyon 35 bin TL'ye satıyor...

Konya Mevlana'da 19 bin 750 metrekarelik alan dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamında 19 bin 750 metrekarelik bir alanda dönüşüm yapıldığını belirtti.

Konya'da belediyelerden kiracılarına 2 aylık erteleme desteği!

Konya'da büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerini azaltmak amacıyla işletmelerdeki gayrimenkullerinin kiralarını 2 ay boyunca ertelemeye karar verdi

TOKİ Konya Yunak 94 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya İli Yunak İlçesi 94 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesini 19 Aralık'ta gerçekleştirecek.

konya meramda 19 ofis açılışı Haberi

konya meramda 19 ofis açılışı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha modern ve nezih ortamlarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan 19 muhtar ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.


Öğretmenevleri Mahallesi’nde düzenlenen programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.


Yeni...