04 / 05 / 2024

Konya Mezbaha Tesisi çed

Konya Mezbaha Tesisi çed

Konya İli Karatay İlçesi'ndeki Yüksel Entegre Et San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmakta olan Mezbaha Tesisi'nin kapasite artışı projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Konya'da 12 taksitle 4 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı Konya Mezbaha Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 12 taksitle satışa çıkardı.

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle 3 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak ve Mezbaha Mahallesinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Konya Karatay'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Mezbaha Fetih Mahallesi, 31274 ada 4 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 850 bin TL'ye satıyor...

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Konya'da 17.7 milyon TL'ye icradan satılık depolu dükkan ve arsası!

Konya 7. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Konya İli, Karatay İlçesi, Mezbaha Mahallesi'nde yer alan depolu dükkan ve arsası 17 milyon 754 bin 597 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Konya Karatay'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Karatay İlçesi Mezbaha Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor...

Konya Karatay'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli, Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 20 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya Karatay'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Mezbaha (Fetih) Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Konya Havzan Sosyal Tesisi yapımı devam ediyor!

Konya Merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Havzan Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havzanın mayıs ayında temeli atılmıştı.

Konya Mezbaha Tesisi çed Haberi

Konya Mezbaha Tesisi çed

Konya İli Karatay İlçesi, Tatlıcak Mah. 19401 Ada, 6 Parsel adresinde Yüksel Entegre Et San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmakta olan Mezbaha Tesisi'nde kapasite artırımına idilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tonton Usta Tesisleri-Gaziantep Sofrası 

Toplantı Adresi: Konya İli, Karatay İlçesi, Tatlıcak Mevkii Konya Ereğli Cad. 2. Km No: 27/A (Asmar Petrol İçi)

Toplantı Tarihi: 10.05.2016 

Toplantı Saati:...