05 / 07 / 2024

konya milli emlak

konya milli emlak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:20'de yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak 3 ilde 35 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve araziler için 35 bin liradan satışa çıkarılacağını duyurdu. Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'daki arsa ve arazileri cazip başlangıç fiyatları ile satışının yapılacağı kaydedildi.

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Haziran fırsatı! 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den de muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Artvin, Konya ve Malatya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedelleri 4 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak, 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Konya ve Afyonkarahisar'da yer alan 27 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Ankara ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 12 bin, 25 bin ve 35 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Çorum ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 12 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

konya milli emlak Haberi

konya milli emlak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden gün gün yayınlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Konya Kadınhanı'nda yer alan konut alanı imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsa Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 42230105340 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 939,97 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi bilgilere göre, hazine hissesinin de 939,97metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 87 bin 500 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 17...