01 / 05 / 2024

Konya Müsiad Uluslararası Fuarı

Konya Müsiad Uluslararası Fuarı

Fuar için Türkiye'ye gelen 7 binin üzerindeki işadamı ve alım heyetleri sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı. 11 kişilik ticaret ve alım heyeti Konya'ya giderek Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğinde toplantılara katıldı.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

Murat Kurum'dan Konya'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde de Konya'mızın ihyası ve inşası için vizyon projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Millet bahçeleri ve bisiklet yolları ile daha yeşil, daha sağlıklı bir Konya'yı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Poorsaeidi Boroojeni tarafından kuruldu.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı!

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Konya'mızda modern müze anlamdaki ilk müze olacak." ifadelerini kullandı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

Müteahhitlik tanımlanacak!

Konya Müteahhitler Derneği (KOMÜT), 2016'da yaptığı faaliyetler ve 2017'deki gerçekleşecek programlar ve sektördeki yeniliklerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

MÜSİAD'ın Avustralya şubesi açıldı!

MÜSİAD, yurt dışındaki 28'inci şubesini Avustralya'da açtı. Melbourne’deki açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, "THY'nin buraya aktarmasız uçuşlara başlaması ticari ilişkileri arttırır" dedi.

Konya Müsiad Uluslararası Fuarı Haberi

Konya Müsiad Uluslararası Fuarı

Yeni iş bağlatılarının sağlandığı bildirildi 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarına katılmak üzere ülkemize gelen Yabancı işadamı heyetleri MÜSİAD Genel Merkez tarafından iş görüşmeleri yapılması amacıyla şubelere yönlendirildi. Bu kapsamda MÜSİAD Konya Şubesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile Tunus'tan fuar için ülkemize gelen 11 kişilik Ticaret ve Alım Heyeti şehrimize gelerek MÜSİAD Konya Şubesinde düzenlenen programda Konyalı işadamları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. 50'nin üzerinde Konyalı firmanın katılım sağladığı ikili iş görüşmeleri makine, gıda-tarım, inşaat, sağlık, dayanıklı tüketim-mobilya, tekstil-deri sektörlerinde gerçekleştirildi. Heyet Konya temaslarının ardından Karamana geçerek burada da Karamanlı iş adamlarıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Konya ve Karamandaki toplantılara katılan firma yetkilileri, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve yeni iş bağlantılarının...