22 / 07 / 2024

Konya NEÜ ağaç dikme şenliği

Konya NEÜ ağaç dikme şenliği

NECMETTİN Erbakan Üniversitesi ( NEÜ ) ve de Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen " Ağaç Dikme Şenliği " Akyokuş Köyceğiz Kampüs alanında yapılacak.

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

Euro/TL kuru 21 Şubat Salı gününe aşağı yönlü başlarken milyonlarca yatırımcı euronun ne kadar olacağını araştırıyor. Euroda ipler iyice gerildi! Euro için resmen tarih verildi, rakam açıklandı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

TOKİ 19-24 Ocak kura takvimi günü gününe açıklandı! İşte peş peşe çekilecek il il 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ 19-24 Ocak kura takvimi günü gününe açıklandı! İşte peş peşe çekilecek il il 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

Avrupalılar Türkiye'deki bir ürüne aşırı ilgi göstermeye başladı! Hepimiz kullanıyoruz sizi de ilgilendiriyor

Avrupalıların Türkiye'de ticaretleri hız kesmeden devam ediyor. Avrupalılar son olarak Türkiye'deki önemli bir ürüne daha aşırı ilgi göstermeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Letonya'dan Türk inşaat sektörüne çağrı!

Türk Leton İş İnsanları (LETİAD) Başkanı Fuat Aydemir, Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcilerine Letonya'ya yatırım yapması konusunda çağrı yaptı. 

TOKİ'den Konya Karatay'a 637 yeni dükkan müjdesi!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 831 yeni dükkan!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'nin açıkladığı verilere göre;Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Konya NEÜ ağaç dikme şenliği Haberi

Konya NEÜ ağaç dikme şenliği

NECMETTİN Erbakan Üniversitesi (NEÜ)'den yapılan açıklamada, imar planı ve yeşillendirme alan çalışmaları kapsamında Köyceğiz Kampüsü'nde yapılacak ağaç dikme şenliğinin, yeşillendirme çalışmalarının ilki olacağı belirtildi. 

AÇIKLAMADA, "Kampüsümiizde Sizin de Bir Dikili Ağacınız Olsun" sloganıyla yapılacak olan şenliğin, Konya protokolünün yanı sıra öğrenci ve akademisyenleri de bir araya getireceği kaydedildi. Şenlik, 3 Nisan 2014 Perşembe Günü saat 10.30'da kampüs alanında yapılacak. 


Anadolu'da...