04 / 05 / 2024

konya novotel ve ibiş otel ne zaman açılacak

konya novotel ve ibiş otel ne zaman açılacak

Konya'ya yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Novotel&İbis Otel Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç yapılan yatırım hakkında bilgi verdiler.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3 ildeki 18 adet arazi satılıyor! Milli Emlak satış tarihleri tek tek açıklandı! 

Konya, Bursa ve Isparta illerinde yer alan 18 adet arazi satılıyor. Peki satışı yapılacak arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Marmara’da deprem!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından dün de sırayla Konya, İzmir ve Erzurum’da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından depreme ilişkin sorgulamalar yine arttı. Peki, en son ne zaman deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

O belediye çok sayıda KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 19 Mayıs!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Toplam üç farklı alanda personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Belediye 24 ay taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 12 ve 24 ay taksitle üç arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 12 ve 24 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Memur alımı yapılacak! İşte şartlar

Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladığını duyurdu. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte şartlar...

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle KDV'den muaf 5 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 taksitle satışa çıkıyor. 

konya novotel ve ibiş otel ne zaman açılacak Haberi

konya novotel ve ibiş otel ne zaman açılacak

Konya'ya yapılan ve ağustosta hizmet vermeye başlayacak olan Novotel & İbiş Otel, şehirde otel açığını bir nebzede olsa kapatmayı planlıyor. Otelin Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç gazetemizi ziyaret ederek otel çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Dünya'da önemli bir konumda olan bu otellerin Konya'ya kazandırılmasının önemine dikkat çeken Genel Müdür Berati Tuncer, "Konya gün geçtikçe büyüyen ve markalaşan bir şehir. Gelen marka isimlerde şehrin markalaşmasında önemli katkılar sağlıyor. Konya büyümeye devam ederken bununla beraber iyi bir gelişme sağlıyor. Buna hep birlikte şahit oluyoruz. Bu şehir her şeyin en kalitelisini hak ediyor" diye konuştu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Memleket Yayın Grubu Başkanı Adem Alemdar, "Daha önce sizin otellerinizde farklı şehirlerde konaklamıştım. Bu otellerin Konya'ya gelmesi tabiî...