10 / 05 / 2024

konya okul yatırımları

konya okul yatırımları

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

konya okul yatırımları Haberi

konya okul yatırımları

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya okul projelerinin ihalesi 8 Temmuz 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/335608 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Konya İli Akşehir İlçesi Adsız Mahallesi 8 Derslikli Metin Çoban İO, Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Hürriyet İO, Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Şehit Turgut Makascı İO ve 8...