04 / 05 / 2024

Konya park yatırımları

Konya park yatırımları

Köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerine park kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, 687 mahalle parkını tamamladı. Yıl sonuna kadar 700’e ulaşacak mahalle parkları 30 milyon liraya mal olacak.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Konya park yatırımları Haberi

Konya park yatırımları


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalleye dönüşen tüm köy ve beldelere modern parklar kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında merkezdeki standardın şehrin tamamına taşınması ve topyekün kalkınma için tüm ilçelerde çok sayıda yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.


İlçelerimizin tamamında ana cadde düzenlemeleri, şehir konağı, su ve kanalizasyon çalışmaları, meslek edindirme kursları, tarımsal sulama ve gölet projeleri, mahalle konakları ve restorasyon çalışmaları gibi yatırımların sürdüğünü, mahalle yollarında standardın yükseldiğini kaydeden Başkan Akyürek, mahalleye dönüşen belde ve köylerde park yapımını sürdürdüklerini dile getirdi.


2016 yılı sonuna kadar köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerine park yapılacağı sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Akyürek, şu ana kadar 687 parkın tamamlandığını, bir kısmında çocuk oyun grubu yerleştirme çalışmalarının devam ettiğini, yıl sonuna...