06 / 07 / 2024

konya paşapark rezidans

konya paşapark rezidans

Konya'da hayata geçirilen Paşapark Deluxe Otel ve Paşapark Rezidans, Konya'nın ilk rezidans oteli olma özelliği taşıyor...

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Çeşme Paşalimanı Koyu'na 30 milyon euroluk rezidans!

Çeşme'ye rezidans Almanya'da önemli konut projelerine imza atan Homes şirketinin kurucusu Türk girişimci Erkin Koksal, Sea Homes adıyla Çeşme Paşalimanı Koyuna 30 milyon Euro'luk yatırımla rezidans yapıyor.

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Rezidans'ta 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sabiha Gökçen Havalimanı ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın bir bölgede konumlanan İlkbahar Rezidans'ta daire büyüklükleri minimum 51 metrekareden başlıyor, maksimum 293 metrekareye kadar yükseliyor.

Kazım Yanar:Konya için hedef 10 milyon turist!

Konya'yı turizm potansiyeli yönünden değerlendiren, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Konya Bölgesel Yürütme Kurulu(TURSAB BYK) Başkanı Kazım Yanar, Farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan Konya'nın, turizm potansiyeli bakımından 2016 yılında bir büyük pa

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Elmar Yapı'dan Ankara’da yeni rezidans projesi!

Elmar Yapı, Ankara’nın en yüksek rezidans projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket ortaklarından Salih Küsmüş, Ankara’da Eskişehir yolu, Konya yolu ve Söğütözü caddelerinin değerli haline geldiğini belirtti.

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgileri!

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Next Level Rezidans iletişim bilgileri!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Next Level Rezidans projesi çeşitli sosyal alanları içerisinde barındırıyor. Lokasyon olarak Eskişehir - Konya Yolu 'nun kesişim noktasında yaşama geçirilen Next Level Rezidans iletişim bilgileri şu şekilde...

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

konya paşapark rezidans Haberi

konya paşapark rezidans
Tasarımı A proje tarafından yapılan Paşapark Deluxe Otel ve Paşapark Rezidans, Konya'da inşa ediliyor. Kerkük Caddesi üzerinde hizmete girecek olan proje, Konya'nın ilk rezidans oteli olacak.  Paşapark Deluxe Otel'in projelendirme aşaması...