29 / 04 / 2024

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.



1800'lü yıllardan bu yana ticaret ve ziraatle uğraşan Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var. Firma şimdiye kadar yatırımlarını kendi arazileri üzerine yaptı. Yine kendi arazisi üzerinde yükselecek olan AVM'nin mağaza karmasında tekstil olmayacak. Bunun sebebi de yakınlarda Konya M1'in olması. 


Firma hazır giyim markalarını mağaza karmasına dahil ederek kendilerine ve M1'e zarar vermek istemiyor. Bunun yerine Madamme Cocco gibi dekorasyon, ev tekstili markaları ağırlıklı olacak.Besicilik ve enerji alanında da faaliyetleri olan şirket yüzünü yenilenebilir enerjiye dönmüş. Kendi arazisi üzerinde güneş panelleri bulunan şirket, buradan elde edilen enerji ile besi çiftliğinin enerjisini karşılıyor. Elde edilen enerjinin fazlasını da satmak istiyor. Konuyla ilgili Bedaş ile görüşmeler devam ediyor. Firmanın İstanbul'dan da arazi satın almaya başladığını belirtelim. Önümüzdeki dönemde İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde Selçuker Gayrimenkul'ün adını görebiliriz. 


Para


Geri Dön