01 / 05 / 2024

Selçuker Ailesi gayrimenkul şirketi kurdu

Selçuker Ailesi gayrimenkul şirketi kurdu

Selçuker Ailesi gayrimenkul işleri yapmak üzere şirket kurdu



Selçuker Ailesi,  Rifat Ahmet Selçuker´in yönetim kurulu başkanlığında Selçuker Gayrimenkul Yatırım AŞ ismiyle yeni bir şirket kurdu. Kurucu üyeleri arasında Enise Selçuker, Kemal Selçuker, Rıfat Ahmet Selçuker, Mehmet Cemal Selçuker ve Mehmet Aziz Kaltaoğlu´nun bulunduğu yeni şirketin adresi Mim Kemal Öke Caddesi Çınarcık Apartmanı N 10/2 Nişantaşı olarak gösterildi.

6 Ağustos 2010 tarihinde şirket sözleşmesi imzalanarak İTO´ya kaydı yapılan şirketin sermayesi 52 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Tanesi 1 TL´lik hisselerin 24 milyon 440 bininin sahibi Kemal Selçuker olurken Enise Selçuker 2 milyon 370 bin, Rifat Ahmet Selçuker 12 milyon 844 bin 500,  Mehmet Cemal Selçuker 12 milyon 844 bin 500 ve Mehmet Aziz Katoğlu ise bin hisse aldı.

Gayrimenkul hizmetleri gerçekleştirmek isteyen Selçuker Gayrimenkul, kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesini ve işletilmesini üstlenebilecek. Kendi ve başkalarının adına her türlü emlak işleri gerçekleştirme yetkisi olan Selçuker Gayrimenkul, özellikle siteler, plazalar alışveriş merkezleri, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkulleri alma ve satmanın yanı sıra ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirebilecek.
Şirkette Rıfat Ahmet Selçuker yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenirken Enise Selçuker başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Mehmet Cemal Selçuker ise yönetimde kurul üyesi olarak bulunacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön