16 / 05 / 2024

Selçuker Gayrimenkul avm projesi

Selçuker Gayrimenkul avm projesi

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Konya Selçuklu'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Akfen Gayrimenkul, Gar AVM projesine ortak oldu!

Akfen Gayrimenkul, geçtiğimiz yıl tartışma konusu olan Kadıköy’deki Gar AVM projesini yapan Fıratcan İnşaat’a ortak oldu. 193 milyon liralık projeyi hayata geçirecek olan Fıratcan İnşaat’ın yüzde 51’i için Akfen, 59 milyon lira ödeme yaptı.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Panora AVM 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

Konya Selçuklu'da 12.9 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Panora GYO Panora AVM gayrimenkul değerleme revize raporu!

Panora GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket bünyesinde bulunan Panora AVM ye ilişkin gayrimenkul değerleme revize raporunu yayınladı. 

Selçuker Gayrimenkul avm projesi Haberi

Selçuker Gayrimenkul avm projesi

1800'lü yıllardan bu yana ticaret ve ziraatle uğraşan Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var. Firma şimdiye kadar yatırımlarını kendi arazileri üzerine yaptı. Yine kendi arazisi üzerinde yükselecek olan AVM'nin mağaza karmasında tekstil olmayacak. Bunun sebebi de yakınlarda Konya M1'in olması. 


Firma hazır giyim markalarını mağaza karmasına dahil ederek kendilerine ve M1'e zarar vermek istemiyor. Bunun yerine Madamme Cocco gibi dekorasyon, ev tekstili markaları ağırlıklı olacak.Besicilik ve enerji alanında da faaliyetleri olan şirket yüzünü yenilenebilir enerjiye dönmüş. Kendi arazisi üzerinde güneş panelleri bulunan şirket, buradan elde edilen enerji ile besi çiftliğinin enerjisini karşılıyor. Elde edilen enerjinin fazlasını da satmak istiyor....