05 / 05 / 2024

konya Perakende Zirvesi

konya Perakende Zirvesi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Retail Türkiye ve Konya PERDER işbirliğiyle Konya’da düzenlenecek olan ‘Perakende Zirvesi’ için geriye sayım başladı. ..

CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi açıldı!

Türkiye perakende sektörünün öncü markaları arasında yer alan CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi hizmete açıldı.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Konya Akköşe Yapı yeni hizmet binasında!

Yeni hizmet binasını tamamlayan Akköşe Yapı, toptan ve perakende inşaat malzemesi satışında kalite ve güven endeksli olarak Konya’nın en bilindik markası olmayı hedefliyor.

Konya'da inşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta 9 puan geriledi!

Konya'da perakende sektöründe Ocak ayında en iyi performansı akaryakıt istasyonu, eczane, parfümeri, nalbur, züccaciye, kırtasiye sektörleri sergiledi, inşaat sektörü güven endeksi, geçen yılın aynı dönemine göre düştü.

Ekokent Konya projesine uluslararası ödül!

Konya için hazırlanan 5000 konutluk “Ekolojik Şehir Projesi” Bulgaristan’ın başkenti Sofya`da yapılan XIV. Dünya Mimarlık Zirvesi`nde Roma Mimarlar Odası tarafından Gümüş Madalya ile ödüllendirildi.

Gelişen Kentler Zirvesi'nin 7.'si Balıkesir'de yapıldı!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir, Samsun ve Kayseri'de düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin yedincisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile geçen hafta Balıkesir'de gerçekleştirdi.

Konya Endüstri Zirvesi Fuarı 30 Nisan'da!

TÜYAP Fuarcılık AŞ Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Konya Endüstri Zirvesi Fuarı'na 30 ülke ve 60 ilden, 60 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Konya'da Perakende Zirvesi gerçekleşecek!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Retail Türkiye ve Konya PERDER işbirliğiyle Konya’da düzenlenecek olan ‘Perakende Zirvesi’ için geriye sayım başladı. ..

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi yarın başlıyor!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısını Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleştiriyor...

Adese, Konya Yunak'ta mağaza açtı!

İttifak Holding'e bağlı ulusal perakende markası Adese, geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Yunak'taki ilk marketinin açılışını 27 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirdi..

Hüsnü Özyeğin Perakende Liderler Zirvesi'ne katıldı!

Perakende Liderler Zirvesi'ne Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin konuşmacı olarak katıldı...

Gelişen Kentler Zirvesi’nin dördüncüsü İzmir’de gerçekleştirildi!

GYODER (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi’nin dördüncüsü, Bursa, Konya ve Gaziantep’in ardından EXPO 2020 adayı İzmir’de gerçekleştirildi

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 15 Ocak 2013'te İzmir'de!

Konya, Bursa ve Gaziantep’in ardından İzmir’de düzenlenecek olan ve gayrimenkul sektörünün en önemli isimlerinin buluşacağı 4. Gelişen Kentler Zirvesi 15 Ocak 2013'te gerçekleştirilecek...

konya Perakende Zirvesi Haberi

konya Perakende Zirvesi

Konya Dedeman Otel’de 24 Aralık tarihinde yapılacak konferansa 700’ün üzerinde yerel perakendeci katılacak. Zirvenin ana teması, “Türkiye ekonomisi ve perakende yansımaları”. Konferansta sektör profesyonelleri; ‘Organize perakendenin önemi’, ‘Yerel perakendecilerin yasal düzenlemelerden beklentileri’, ‘Elektronik perakendecilikte yerel başarı’, ‘Doğtaş: Bir başarı hikayesi’, ‘Dünyada ve ülkemizde başarılı perakendeci format örnekleri’, ‘Perakende ve tüketici ürünleri sektöründe birleşme ve satınalma işlemleri ve yatırımcı ilgisi’,‘2015 tahminleri’ gibi konulara değinecekler. Ekonomi gazetecileri de son oturumda 2015 yılını ve yaşanabilecek ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyacaklar.


“Sektörümüzün mutlaka bir yasası olmalıdır”


Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, yerel perakendecilerin yasal düzenlemelerden beklentilerini dile getirdi. Mustafa Altunbilek, “Perakende


Yasa Tasarısı, son günlerde sıkça konuşuluyor ve tartışılıyor. Mutlu oluyoruz. Sektörümüzün mutlaka bir yasası olmalıdır. Pazar günü marketler açılsın mı açılmasını tartışmak yerine...