16 / 06 / 2024

konya psikiyatri hemşireliği günleri

konya psikiyatri hemşireliği günleri

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Projesi kapsamında ve Konya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Derneği (KORUDER)’nin işbirliği ile düzenlenen ‘1. Psikiyatri Hemşireliği Günleri’ Paneli gerçekleştirildi...

TOKİ'den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplamda 36 kentte konut ve iş yeri satışı için start verdi. Yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla satışa çıkan konut ve iş yerleri için son tarih bugün...

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

24 Nisan haftası yurt içi ve yurt dışında hangi veriler açıklanacak? İşte yeni haftada piyasanın gündemi!

Piyasalar sakin bir haftayı geride bırakırken, gelecek haftanın veri takvimi ise oldukça yoğun. Hem yurt içi hem yurt dışında makro ekonomiye ilişkin önemli veriler açıklanacak. Ayrıca halka açık bankaların ilk çeyrek bilançoları da gelecek hafta ortasından itibaren açıklanmaya başlanacak.

Bu markette hem ayçiçek hem zeytinyağında dev indirimler başladı! 2 litre yağ 62 TL’ye düştü!

Sıvıyağlarda Ramazan öncesi dev bir indirim kampanyasına imza atan Migros Markette ayçiçek yağı, zeytinyağı ve organik yağ çeşitlerinin fiyatlarını görenler inanamıyor. Vatandaş soluğu markette alınca stoklar hızla erimeye başladı.

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Borsada alım zamanı mı? Hangi sektörlerde yükseliş potansiyeli yüksek? İşte uzmanından öneriler…

Borsa uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerinde seyrediyor. Uzmanlar, hem yurt içi hem yurt dışı dinamikler nedeniyle endekste geri çekilmeler olsa bile yıl genelinde umutlu. Borsaya yatırım yapmayı düşünenler ise alım için fırsat kolluyor.

Kia XCEED 2023 Mart zammı ne kadar! İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi

Kia XCEED, kompakt crossover araç segmenti içinde yer alan bir araçtır. Bu araç, genç ve dinamik bir kitleyi hedef alarak üretilmiştir ve hem şehir içi hem de şehir dışı sürüşler için ideal bir seçenektir. peki  16 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Hisseli tapuda hisse satışı nasıl yapılır? Hisseli tapu satışı için gerekli evraklar hangileridir?

Hisseli tapuda özellikle satış işlemine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte hem satış işlemine dair hem de istenilen belgelere dair araştırılan detaylar!

konya psikiyatri hemşireliği günleri Haberi

konya psikiyatri hemşireliği günleri


Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Projesi kapsamında ve Konya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Derneği (KORUDER)’nin işbirliği ile düzenlenen ‘1. Psikiyatri Hemşireliği Günleri’ Paneli gerçekleştirildi.


Panelin açılış konuşmasını yapan Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Psikiyatri Hemşireliği’nin özel bir alan olduğunu ve ciddi bir eğitim gerektirdiğini ifade etti. Önceki yıllarda tedavi görmesi için Konya’dan Adana’ya hasta gönderildiğini hatırlatan Darılmaz, “Adana’ya hasta gönderilmesi Konya için kanayan bir yara ve büyük bir problemdi. Son zamanlarda bu sorunu büyük ölçüde hallettik. Psikiyatri hastanemizin yatak sayısını 200’e çıkartarak böyle bir sorunu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Birçok sorunla karşı karşıya olduğumuz dünyada ruhsal sıkıntı yaşayan vatandaş sayısının hızla artması, ruh sağlığı hizmetlerinin vazgeçilmez bir elemanı olan psikiyatri hemşireliğinin önemini...