23 / 06 / 2024

TOKİ'den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

TOKİ'den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplamda 36 kentte konut ve iş yeri satışı için start verdi. Yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla satışa çıkan konut ve iş yerleri için son tarih bugün...



Yeni bir konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların, kampanyalarını oldukça yakından takip ettiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs ayı kampanyası için son tarih bugün.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre TOKİ, tam 36 kentte konut ve iş yeri satacak. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen kampanya ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi büyükşehirlerde satışı yapılacak olan konut ve iş yerleri için son tarih bugün olarak açıklandı.

TOKİ den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 


TOKİ pek çok kişinin yüzünü güldüren kolay finansman imkanlarıyla tam 36 ilde konut ve iş yeri satışı yapacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı konut ve iş yerleri için vatandaşlar Emlak Müzayede sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

36 KENTTE HEM KONUT HEM DE İŞ YERİ FIRSATI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 kentte yer alan 16 konut 183 iş yerini 30 Mayıs tarihinde açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Alıcılar söz konusu konutları yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerlerini de yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle alabilecek.

TOKİ den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

YÜZDE 15 VE 25 PEŞİNATLA

TOKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre  İstanbul, Afyonkarahisar, Konya, Balıkesir, Zonguldak, Eskişehir, Siirt, Çorum, Rize, Tunceli ve Kars'ta satışa çıkarılan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Balıkesir, Gaziantep, Eskişehir, Kırklareli, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Konya, Ankara, Kayseri, Yalova, Çankırı, Nevşehir, Erzurum,  Isparta, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Diyarbakır, Burdur, Adana, Kırşehir, Elazığ, Kastamonu, Giresun, Uşak, Kars, Trabzon ve Şanlıurfa'da bulunan iş yerleri de yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle satışa çıkarıldı.

AÇIK ARTIRMA YARIN

Konut ve iş yerleri yarın yapılacak olan açık artırmalar,  Ankara  The Green Park Hotel ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan söz konusu konut ve iş yerleri için "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, bugün saat 14.00'a kadar alınacak.

Yatırımcıların radarına giren açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülürken, başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla alınacak.

Açık artırma ile ilgili ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

 

Migros'ta yüzde 36'ya varan dev indirim fırsatı! Komili sızma zeytinyağı 589, Torku ayçiçek yağı 228 TL! 

İlk sigorta girişi 18 yaş altında olanlar için kritik detay. Dikkat SGK başvuruları reddediyor! 

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...


Geri Dön