15 / 05 / 2024

Konya şehit aileleri için konut

Konya şehit aileleri için konut

Terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla, Konya Platformu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Çevre Derneği’nin liderliğinde başlatılan, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde temel atma aşamasına gelindi.

Aile Bakanlığı'ndan şehit yakınlarına ve gazilere 50 bin TL'ye varan destek!

Türkiye'de şehit olan askerlerin aileleri ve gazilere yönelik destekler artarak devam ediyor. Aile Bakanlığı ve ilgili kamu kurumları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen yardım programlarıyla, bu kahramanların ailelerine ve gazilere çeşitli ihtiyaçlarının karşıl

TOKİ Konya projesinde son dakika! Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Konya'ya 258 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihalesini 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Konya'da 413 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir projesi için start verdi. Konyalıların yüzünü güldüren projede 413 konut yer alacak.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

TOKİ'den Konya'ya 180 yeni konut! İhalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üreterek dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Konya'da 180 yeni konut inşa edecek.

Son dakika açıklaması! Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek." dedi.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 511 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri için konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düğmeye bastı.

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Dükkanı, şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi! 

Kocaeli'de belediyeye ait dükkanı yaklaşık 10 yıldır kira vermeden, inşaat firması olarak kullanan Hacı.K biriken kira borcunu ödememek için dükkanını şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi.

Konya şehit aileleri için konut Haberi

Konya şehit aileleri için konut

Terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla, Konya Platformu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Çevre Derneği’nin liderliğinde başlatılan, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde temel atma aşamasına gelindi.


Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik yaptığı açıklamada; proje kapsamında bugüne kadar toplanan yardımlarla 30 konut yapılarak ihtiyaç sahibi şehit yakınlarına teslim edileceğini söyledi.


Konya Platformu Derneği’nin öncülük ettiği birçok Sivil Toplum örgütünde destek verdiği, terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla başlattığı, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde büyük aşama alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Platformu Derneği Başkanı Mehmet Ali Çelik, projenin başlangıcında hedeflenen konut sayısının üzerine çıkıldığını ifade ederek, 30 konut yapılacağını söyledi.


30 Konut İçin Temel Atılacak


Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzur ve güvenliğinin sağlanması ve ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanmasının teminatı...