18 / 05 / 2024

Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu

Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu

Kangal Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesini Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu kazandı...

Çiftçiler müjde! Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapacak!

Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapağını bildirdi. İşte detaylar...

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Onuruğur Dekorasyon İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onuruğur Dekorasyon İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şeker Sevindik tarafından kuruldu.

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dağ Mühendislik projelerinden satış rekoru!

Dağ Mühendislik, yüzde 5 peşinat 240 ay vade kampanyasına 'Tual Bahçekent ile Tual Adalar’ ve Konya projeleriyle destek veriyor. Dağ Mühendislik kampanya kapsamında toplam 320 konut sattı.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Dağ Mühendislik'in Konya projelerinde ödeme kampanyası!

Dağ Mühendislik, Floraşehir ve Doğa Şehir'de Konyalılar'a özel tarihi kampanyayla 36 ay yüzde 0, 48 ay yüzde 0,12, 60 ay yüzde 0,26 ve 120 ay yüzde 0,59 gibi inanılmaz banka oranlarıyla konut sahibi olma imkanı sunuyor.

ESF Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESF Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Şeker tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Dağ Mühendislik'ten Konya'ya konut yatırımı!

Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar yemeği verdi. Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte Doğan Dağ yaptıkları projelerden bahsederken yeni yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi.

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Güler, Hasan Mihyaz ve Huriye Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım'da!

Konya’nın en büyük inşaat yatırımcılarından Dağ Mühendislik, Emlak Konut ile birlikte projeler üretmek üzere İstanbul pazarına girdi. Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu Haberi

Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu

Kangal Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde 985 milyon dolarla en yüksek teklifi  veren Konya Şeker-Siyahkalem Mühendislik Ortak Girişim Grubu ihaleyi kazandı. Açık artırmada başlangıç tutarı 779 milyon, artırım aralığı da 1 milyon dolarak belirlendi.  İhale sonucu Rekabet Kurulu ve EPDK'nın görüşünden sonra onaya...