03 / 05 / 2024

konya Selçuklu yatırımları

konya Selçuklu yatırımları

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Konya Selçuklu'da yatırımlar artacak!

Selçuklu Belediyesi, 2017 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda son terör saldırısını kınayan Başkan Altay, “İnşallah 2017 yılı ülkemiz için mutluluğun, huzurun ve barışın konuşulduğu ve yaşandığı bir yıl olur” dedi.

Selçuklu Kongre Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) tarafından düzenlenen deneyim paylaşımı programına katıldı.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 1057 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da 1057 adet yeni konut inşa edecek.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Konya Selçuklu'ya 3 yeni anaokulu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Selçuklu Belediyesi, 4 anaokulundan sonra ihtiyaç olan bölgelere 3 anaokulu daha inşa ediyor.

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Kalay ve Selma Erdoğan Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Dinler İnşaat'tan Konya Selçuklu'‫ya yeni proje!

Dinler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Bahadır Dinler, Konya Selçuklu'‫da Farabi Hastanesi mevkiinde 65 daire ve 13 işyeri yeni proje yatırım ve satışlarına başladıklarını söyledi.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

konya Selçuklu yatırımları Haberi

konya Selçuklu yatırımları


Selçuklu Belediyesi daha önce gerçekleştirdiği örnek projelerle ilçenin sağlık ve eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılarken Türkiye’de birçok belediyeye de ilham kaynağı oldu. Sille Subaşı Mahallesi’ne kazandırılacak 12 derslikli okul binası ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsüne kazandırılacak hasta konukevi protokolü imzalandı.  Konya Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve hayırsever işadamı Nurullah Ercan katıldı.                                   


Hasta Konukevi


Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsüne kazandırılacak hasta konukevi, 48 oda 98 yatak kapasiteli olacak. Maddi durumu iyi olmayan, ayakta ya da yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının konaklaması ve ihtiyaçlarını gidermesi için...