03 / 05 / 2024

konya stadı 2014

konya stadı 2014

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 42 bin kişilik Yeni Konya Stadyumu inşaatında incelemelerde bulundu. Akyürek, stadın gelecek sezondan itibaren hizmete gireceğini söyledi...

Konya-Karaman YHT hattının test sürüşleri yarın başlıyor!

2014'te temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayacak.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Konya-Karaman YHT hattında sona gelindi!

2014 yılında inşaatına başlanılan Konya-Karaman hızlı tren projesinde sona geliniyor. Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan Konya-Karaman bölümünün yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Konya'da Millet Bahçesi için ilk yıkım başladı!

Eski statların Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi talimatının ardından, Konya Atatürk Stadı'nda yıkıma başlandı.

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Konya'nın 2 mahallesinde kentsel dönüşüm tepkisi!

Konya'nın Pınarbaşı ve Çetmi Mahalleleri'nde 2014 yılında hayata geçilmesi planlanan kentsel dönüşüm projelerinde hala adım atılmaması tepkilere neden oldu.

Adana Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

TOKİ tarafından inşaatına 2014'te başlanan Yeni Adana Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 75'i tamamlandı

Arnavutköy’de yeni şehir stadı yapılacak!

2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bitirilerek hizmete açılan Arnavutköy Bolluca Stadı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı önemli mesajlar verdi. Baltacı Arnavutköy’de şehir stadı yapılacağını açıkladı.

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında son durum ne?

İzmir’de, Kurtuluş Savaşı sonrası Yunanistan’a taşınan Panianios Kulübü’nün 1910’da kullanmaya başladığı ve 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi.

konya stadı 2014 Haberi

konya stadı 2014


Konya’da UEFA kriterlerine uygun 42 bin kişilik yeni stadyumun inşaatı devam ediyor. Yeşil beyazlı stadın gelecek sezondan itibaren hizmete gireceği bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 42 bin kişilik Yeni Konya Stadyumu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Konya Stadyum inşaatının hızla ilerlediğini vurgulayan Başkan Akyürek, stadyumun üstünün kaplanması çalışmalarının devam ettiğini, tribünlerin bu hafta içinde tamamlanacağını söyledi. Stadyumun locaları, otoparkı ve çevresiyle birlikte ana inşaatının böylece bitmiş olacağını kaydeden Başkan Akyürek, daha sonra ince işçilik çalışmalarına geçileceğini ifade etti.

Türkiye’nin en güzel stadyumlarından birisinin Konya’da yapılmakta olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, “Zeminden ısıtmalı çim alanı, tribün ısıtma sistemleri, locaları, alışveriş merkezi, restoranı, mağazaları, birçok sosyal ve kültürel etkinlik imkanı, yer altı ve yer üstü otoparkıyla çok güzel...