07 / 10 / 2024

konya taşınmaz ihalesi

konya taşınmaz ihalesi

Konya'nın üç merkez ilçesinde değeri en az 68 milyon lira olarak belirlenen ve herhangi bir kamu hizmeti için gerekli olmayan hazineye ait arsa ve araziler Konya Defterdarlığı'nca ihaleye çıkıyor

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Umut Mahallesi'nde 4,1 milyon TL'ye taşınmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Umut Mahallesi'nde yer alan taşınmazı 4 milyon 100 bin 307,50 TL'ye satışa sunuyor. Taşınmazın ihalesi 8 Haziran Perşembe günü saat 15:00'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent'te hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Konya Taşkent kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

konya taşınmaz ihalesi Haberi

konya taşınmaz ihalesi

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Konya Defterdarlığı'nca satışa çıkarılmasına izin verilen Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerine bağlı mahalle ve köylerdeki taşınmazların satış ve kiralama ihalesi 30 Ekim 2013- 05 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


ALT LİMİT 68 MİLYON LİRA


 Taşınmazların ihalesine ilişkin Anadolu'da Bugün'e özel açıklamalarda bulunan Konya Defterdar Vekili Şahin Özmertyurt, "Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin toplam alanı yaklaşık olarak 554 milyon metre kare, tahmini bedelleri 68 milyon 326 bin 583 lira. Tabi bu belirlenen alt limit. İhalede verilecek tekliflere göre bu rakam artabilecektir. 

Kiraya verilecek taşınmazımızın yüzölçümü 155 milyon metre kare, tahmini birinci yıl kira bedeli 9 milyon 306 bin lira. "diye konuştu. 


TAŞINMAZLAR VERGİDEN MUAF TUTULACAK 


Satışa çıkan taşınmazların her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olduğunu söyleyen Şahin...