28 / 04 / 2024

konya toki 2016 projeleri

konya toki 2016 projeleri

Toplu Konut İdaresi, Türkiye'nin 13 ilinde yeni konutlar yapabilmek için zemin etüdü ve sondaj çalışmalarını başlattı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman?

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Konya 2020 başvuru şartları ve gerekli belgeler neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi hangi illerde inşa edilecek? İşte TOKİ Konya 2020 projesi...

Konya TOKİ'de kura heyecanı!

Konya’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı anların yaşandığı kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. 

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

2016'da Konya'da 5 bin 273 binaya yapı ruhsatı verildi!

Konya ili Yapı İzin İstatistikleri 2016 sonuçları açıklandı. Buna göre, geçen yıl 5 bin 273 binaya yapı ruhsatı verildi. Konya Türkiye genelinde 7. oldu.

Konya’da Aralık 2016'da 3 bin 487 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2016 yılı Aralıkayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili, konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

TOKİ, 2016'da 64 bin 822 konut üretti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016 yılı içinde 60 bin konutun yapımını hedeflediğimizi beyan etmiştik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası 2016 hedefimizi yukarı yönde revize ederek, 60 bin rakamını 64 bine çıkardık.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

TOKİ Konya Cihanbeyli kura çekimi 2016!

Konya Cihanbeyli Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 126 konut kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Konya Cihanbeyli kura çekimi 2016...

TOKİ Konya Taşkent sözleşme dönemi başladı!

Konya Taşkent Projesi kapsamındaki 20 adet konutun yapılan kura çekilişi sonrası sözleşme imzalama işlemleri 22-25 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Projede kura başvuruları, 07 -11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından kabul edildi. İşte Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri...

TOKİ Konya Taşkent sözleşme tarihleri!

TOKİ Konya Taşkent sözleşme tarihleri 21 Kasım-25 Kasım olarak belirlendi. Başvuru döneminin sona erdiği TOKİ Konya Taşkent projesinde kura çekilişi 17 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti.

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

konya toki 2016 projeleri Haberi

konya toki 2016 projeleri


Toplu Konut İdaresi, Türkiye'nin 13 ilinde yeni konutlar yapabilmek için zemin etüdü ve sondaj çalışmalarını başlattı. TOKİ tarafından Konya, Balıkesir, Denizli, Edirne, Elazığ, Kayseri, Osmaniye, Sinop, Sivas, Bayburt, Giresun, Van ve Yozgat illerini kapsayan bir çalışma ile yeni konutların yapılması planlanan bölgelerde sondaj ve zemin etüdü yani depreme dayanıklı nin bazı illerinde yeni konutlar yapmak için çalışmalara başladı. 


Hangi ilde kaç adet konutun yapılacağı açıklanmayan sahalarda önümüzdeki yıllarda TOKİ muhtemelen radikal bir değişikliğe imza atacak. Bu değişikliğin adı da kendi kendine yeten konut bölgeleri. Bunun en önemli sebepleri arasında da başta hızla azalan su kaynakları geliyor. TOKİ'nin deprem bölgesi çalışması da standart uygulamalar arasında yer alıyor. 


SU KAYNAKLARI FAKTÖRÜ 

Dünyada ve özellikle Türkiye'de su kaynaklarının giderek azalması da Toplu Konut İdaresi'ni kendi...