05 / 05 / 2024

konya uçaklı park

konya uçaklı park

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin havacılık konseptli ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı’nı Ankara Yolu’nda 321 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirdi.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!

Türk Hava Yolları 2023-2033 hedeflerini açıkladı. KAP açıklamasında THY’nin konsolide cirosunun 2033 yılında 50 milyar dolara ulaşması, uçak filosunun ise 800 adete çıkarılması öngörüldü. Beklenen yolcu sayısı ise 170 milyon.

Şeker krizi! Karaborsaya düştü

Vatandaş ve esnafla bir araya gelen CHP Ekonomi Masası; Türkiye'deki ilk şeker fabrikasının kurulduğu ilde şu anda Uşaklıların kendi ürettikleri şekere ulaşamadığını ve ilde karaborsa yaratıldığını belirtti.

TOKİ'den Uşaklılara büyük müjde! 158 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uşak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Uşak projesinde 158 adet konut yer alacak ve projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil 3206 ada 14 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

Akiş GYO Uşaklıgil projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

Akiş GYO, Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

konya uçaklı park Haberi

konya uçaklı park

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin havacılık konseptli ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı’nı Ankara Yolu’nda 321 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirdi.


Son yıllarda yaptığı çalışmalarla Konya’da çok sayıda büyük park inşa eden ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını 12 metrekareden 48 metrekareye yükselten Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu’nda Bilim Merkezi’ne kadar olan alanda yaklaşık 500 bin metrekarelik 3 yeni parkı tamamlıyor. Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, şehrin yeşil dokusuna büyük katkı sağlarken; mevcut parklar ve Bilim Merkezi bahçesindeki 100 bin metrekarelik yeşil alanla Ankara Yolu üzerinde 1 milyon metrekarelik yeşil bir alan meydana geldi.


TÜRK YILDIZLARI PARKI VE HAVACILIK MÜZESİ

Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik bir alanda yapılan Türk Yıldızları Parkı, Konya’nın...