28 / 04 / 2024

Konya Uluırmak

Konya Uluırmak

Uluırmak mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışması yapılan mahallerinin çöplüğe döndüğünü iddia etti. Yıkılan evlerin hafriyatları kaldırılmadığı için tinercilerin uğrak yeri olduğunu iddia eden mahalleli temizlik istiyor.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1646 adet konut bulunuyor.

Uluırmak kura sonucu 2018!

Uluırmak kura sonucu 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 1646 konuta 2 bin 223 kişi başvurdu.

Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Meramlı vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesinin de kura çekilişini gerçekleştirdi. Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut...

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. İşte Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi...

Meram Uluırmak kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. 

Meram Uluırmak Evleri başvuruları için son 2 gün!

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Uluırmak Evleri’nde başvurular için son iki güne girilirken ön müracaatlar, 30 Kasım 2018'de son buluyor.

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi yükseliyor!

Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Hz. Mevlana’nın müritlerinden Fahrünnisa Hatun’un isminin verildiği sosyal tesisin inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Uluırmak Dönüşüm Projesi'nde 130 yapı yıkıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında 148 adet yapının 130’u yıkıldı.

Konya Uluırmak Haberi

Konya Uluırmak

Uluırmak mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışması yapılan mahallerinin çöplüğe döndüğünü iddia etti. Yıkılan evlerin hafriyatları kaldırılmadığı için tinercilerin uğrak yeri olduğunu iddia eden mahalleli temizlik istiyor.


Şehirde kentsel dönüşüm çalışmaları son hızla devam ediyor. Gecekondular yıkılarak bina ve site inşaatları başladı. Yaklaşık bir yıldır Uluırmak mahallesinde yapılmaya çalışılan kentsel dönüşüm çalışmalarında problem çıkıyor. Çalışanlar ve mahalleli arasında sürekli tartışmalar yaşandı. Kentsel dönüşümde hakkaniyetle çalışılmasını talep eden mahalle sakinleri bu sefer de yıkılan binaların hafriyatının zamanında kaldırılmamasından şikâyetçi. 


“HAFRİYATLAR TEMİZLENSİN” 


Kentsel dönüşüm için yıktırılan binalar içinde uyuşturucu kullanıldığını, uygunsuz davranışlarda bulunulduğunu iddia eden mahalle sakinleri yıkılan binaların temizlenmesini istiyor. Yıkım çalışmaları devam ederken mahallede hala oturamaya devam eden mahalle sakinleri, hırsızlık yapılma ihtimaline karşı mahalleyi artık güvenli bulmadıklarını söyledi. Mahalle sakinleri yetkililerden yıkılan...