29 / 04 / 2024

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1646 adet konut bulunuyor.



Meram Belediyesi yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meram Belediyesi'nin en yeni projesi olan Uluırmak Evleri'nin kura çekilişi gerçekleşti.

Meram Uluırmak Evleri'nde toplam 1.646 adet konut bulunuyor. Projede bulunan 1646 konuta 2 bin 223 kişi başvurdu.

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Meram Belediyesi Meclis Salonunda Noter huzurundaki kura çekilişinde Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooparatifi'nden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Meram Uluırmak Evleri projesinin kura çekilişiyle birlikte 818 asil 818 kişinin ismi ise yedek olarak belirlendi. Proje Meramlılara Meram’ın en cazip bölgeleri arasında yer alan Uluırmak’ta konut sahibi olma olanağı sağlıyor.   

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesi için başvurular oldukça yoğun oldu. Proje için ön başvuru yapıp para yatıran ancak ismi kurada çıkmayan Meramlıların paralarını Kuveyt Türk Bankası Meram Yeni Yol Şubesinden alabilecekleri belirtildi.

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesini öğrenmek isteyenler meram.bel.tr ve www.uluirmakevleri.com adreslerinden kimlik numaralarını girerek sonuçlarını öğrenebiliyor.


Geri Dön