15 / 05 / 2024

meram uluırmak projesi kura sonuçları isim öğrenme

meram uluırmak projesi kura sonuçları isim öğrenme

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1646 adet konut bulunuyor.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

TOKİ'nin Konya Meram'da başlattığı konut projesi meclis gündeminde!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene bölgesinde başlatılan konut projesinin tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

meram uluırmak projesi kura sonuçları isim öğrenme Haberi

meram uluırmak projesi kura sonuçları isim öğrenme

Meram Belediyesi yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meram Belediyesi'nin en yeni projesi olan Uluırmak Evleri'nin kura çekilişi gerçekleşti.

Meram Uluırmak Evleri'nde toplam 1.646 adet konut bulunuyor. Projede bulunan 1646 konuta 2 bin 223 kişi başvurdu.

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Meram Belediyesi Meclis Salonunda Noter huzurundaki kura çekilişinde Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooparatifi'nden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Meram Uluırmak Evleri projesinin kura çekilişiyle birlikte 818 asil 818 kişinin ismi ise yedek olarak belirlendi. Proje Meramlılara Meram’ın en cazip bölgeleri arasında yer alan Uluırmak’ta konut sahibi olma olanağı sağlıyor.   

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesi için başvurular oldukça yoğun oldu. Proje için ön başvuru yapıp para yatıran ancak ismi kurada...