04 / 05 / 2024

Konya Vav Yapı V75 Residence nerede

Konya Vav Yapı V75 Residence nerede

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Konya'da raylı sistem hatları genişliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan Konya'da yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Konya'da güçlendirme yapılan okulun duvarı çöktü: 1 ölü!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, güçlendirme ve onarım çalışması yapılan okulun duvarının çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti. 

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya'nın metro projesi ihalesi mecliste!

Konya'ya yapılacak olan metro projesinin ihalesi meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya’ya yeni 1000 adet TOKİ konutu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Çok ciddi başvurular aldık. 20 kat talep geldi. Konya'da 1000 konut için yeni talep toplamaya başlayacağız” diyerek, Konya’da yapılacak yeni Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları müjdesini verdi…

TOKİ Konya’da 883 konutu teslim edecek!

Türkiye’nin her ilinde her bütçeye göre toplu konut yapan TOKİ, Konya’da yapımı tamamlanan konutların teslimini gerçekleştirecek. 

Konya Vav Yapı V75 Residence nerede Haberi

Konya Vav Yapı V75 Residence nerede

Daire seçeneklerinin  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 o da salon şeklinde dizayn edildiği proje Konya İl'i Şefikcan'da yükselecek.


Toplam 75 adet daieden meydana gelecek olan projede dairelerde kat bahçeleri yer alacak. Proje Vav Yapı imzasıyla yükselecek.


Sosyal alanları arasında fitness salonu, sauna gibi donatıların bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükselecek. 


Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak. Projede fiyat listesi ve ödeme planının 1 ay sonra belirlencek.


Adres: Horozluhan Mh. Çiftegöl Sk. No:58 Selçuklu/Konya

Tel: +90 332 353 36 29

http://www.vavyapi.com.tr/

Tülay...