05 / 05 / 2024

konya yatırımları tahir akyürek

konya yatırımları tahir akyürek

Tahir Akyürek, Yunak, Tuzlukçu ve Çeltik ilçelerine bağlı 119 beldeyi ziyaret Yatırım ve imar planlamalarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Akyürek, Tuzlukçu'nun da aynı Konya'nın merkez ilçeleri gibi olacağını söyledi.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Siyasi belirsizlikler yatırımları olumsuz etkiliyor!

İMKON Genel Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektör olarak, istikrar ve geleceğin öngörmediği bir siyasi ortamda yatırımcı ve yatırımlar, risk altında olacaktır” dedi.

Konya'ya 12 yılda 21.6 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Konya yatırımlarına da değinen Türkmenoğlu, "İktidarımız döneminde 12 yılda Konya'mıza 21.6 milyar liralık yatırım yapıldı.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Vali Erol Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun TV ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya 'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu.

Konya yatırımları anlatıldı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu

Seydişehir'de yol ve okul yatırımları devam ediyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi. 8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışması kaymakam ve milletvekili tarafından yerinde incelendi...

konya yatırımları tahir akyürek Haberi

konya yatırımları tahir akyürek


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yerel seçimlere hazırlık kapsamında Yunak, Tuzlukçu ve Çeltik ilçelerine bağlı 119 beldeyi ziyaret etti. 


İlk önce Yunak'a bağlı Turgut, Kuzören ve Koçyazı beldelerine giden Akyürek, ardından Çeltik'e ve Tuzlukçu'ya geçti. Akyürek, Tuzlukçu Belediye Düğün Salonu'nda yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yatırım ve imar planlamalarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akyürek, Tuzlukçu'nun da aynı Konya'nın merkez ilçeleri gibi olacağını söyledi. Büyükşehir Yasası kapsamında, artık köylerin de Konya'daki gelişmiş mahalleler gibi olacağını belirten Akyürek, alt ve üst yapıyla ilgili çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Su, kanalizasyon, itfaiye, toplu ulaşım gibi hizmetlerin, belediyenin sorumluluğunda olduğunu vurgulayan Akyürek, "Her bölgeye imar planı hazırlanacak. Köy konağı olmayan köylere konak yapılacak. Tüm belde ve ilçelerimizde hizmet bacalarımız tütsün...