07 / 07 / 2024

konya yazırda satılık gayrimenkul

konya yazırda satılık gayrimenkul

Selçuklu Belediye Başkanlığından: Konya'da bulunan 6 adet gayrimenkul 6 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

1939'da Fatih'te iki katlı ev yüzde 8.5 faiz, 8 yıl taksitle satılık!

1939 yılında Emniyet Sandığı ilanları arasında Fatih'te iki katlı dört odalı bir evin 8,5 faiz ve 8 yıl taksitle satılık olduğu yazılmış.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

Temaşehir Evleri Konya satılık!

Temaşehir Evleri Konya satılık dairelerin fiyatları 324 bin liradan başlıyor. Temaşehir Konya'da Ağustos sonuna kadar 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

konya yazırda satılık gayrimenkul Haberi

konya yazırda satılık gayrimenkul

Konya Yazır, Yeni Selçuk, Sille ve Dikilitaş'ta bulunan 6 adet gayrimenkulün en düşük muhammen bedeli 1 milyon 200 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 5 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller 6 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için