29 / 04 / 2024

konya yeni turizm projeleri

konya yeni turizm projeleri

Doğanhisar ilçesinde kayak turizmine uygun olarak tespit edilen Kafadağı'nda kış turizmi yapılarak Konya'ya kazandırılması için çalışmalara başlanıldı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Konya Toybelen'de 1526 dükkan inşa ediliyor!

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nde sanayi dönüşümü başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede 1526 dükkan inşa edildiğini dile getirdi.

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karatay 589 dükkan ihalesi 8 Şubat'ta!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

konya yeni turizm projeleri Haberi

konya yeni turizm projeleri

Akşehir'deki termal su kaynakları ile Ilgın ilçesindeki mevcut tesislerin modernizasyonu sağlanarak turizme kazandırılması Doğanhisar ilçesinde kayak turizmine uygun olarak tespit edilen Kafadağı'nda kış turizmi yapılarak Konya'ya kazandırılması için çalışmalara başlanıldı.  Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın tüm ilçeleriyle birlikte planlandığı Çevre Düzeni Planı'nın ardından ilçelerin geleceğinin planlanacağı Nazım İmar Planı'm hazırlıyor.  Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, il bütününün geleceğinin planlandığı Konya Çevre Düzeni Planı'nın onaylanmasının ardından ilçelerin geleceğinin planlanacağı Nazım İmar Planı'm hazırlamaya başladı. Doğrudan veya dolaylı olarak ilişkili ilçeleri fiziksel, kültürel ve coğrafi açıdan gruplandırarak alt bölgelere ayıran Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmasına Akşehir, Ilgın, Tuzlukçu, Yunak, Çeltik, Doğanhisar, Kadınhanı, Sarayönü ilçelerini kapsayan Batı Konya Planlama Alt Bölgesi'nden...