12 / 05 / 2024

Konya Yenigün Dedeman Konya Otel

Konya Yenigün Dedeman Konya Otel

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

TOKİ Konya Ilgın başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Konya Ilgın Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 209 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Ilgın başvuruları yarın başlayacak.

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Yenigün ve Figen Yenigün imzasıyla kuruldu.

TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları!

209 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ 2017 başvuru tarihleri!

Toplamda 209 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Konya Ilgın projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, Konya Ilgın TOKİ 2017 başvuru tarihleri...

Konya Ilgın TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 216 konut açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projedeki konutların sözleşmeleri 11 Ocak - 17 Mart 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Konya Ilgın'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Konya Ilgın Belediye meclisi yılın ilk toplantısını yaptı. Belediye meclis salonundaki toplantıya meclis üyelerinin tamamı katıldı.

TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü bugün!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den Konya Sarayönü 3. Etap'a 883 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi 3.Etap'a 883 yeni konut inşa edecek. TOKİ Konya Sarayönü 3. Etap ihalesi bugün yapılacak.

Mithat Yenigün: Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmaya kararlıyız!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Cumhuriyete, demokrasiye ve laik değerlere sahip çıkmaya; ekonomik büyümenin kesintisiz devamı için sektör olarak üzerimize düşen görevi her zamankinden de büyük bir kararlılıkla yerine getirmeye hazırız” dedi.

Konya Ilgın'daki kentsel dönüşümde sona gelindi!

Konya Ilgın belediyesi öncülüğünde TOKİ ile birlikte yürütülen kentsel dönüşüm projesinde neredeyse bitiş aşamasına gelindi.

TOKİ Konya Ilgın başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler için başvurular yarın başlıyor. İşte TOKİ Konya Ilgın başvuru tarihleri 2016...

TOKİ Konya Ilgın başvuru tarihleri 2016!

242 dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Ilgın projesindeki dairelerin başvuruları henüz başlamadı. İşte, TOKİ Konya Ilgın başvuru tarihleri 2016..

TOKİ Konya Ilgın 2016 başvuruları!

863 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 242 adet konut kurasız açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Ilgın 2016 başvuruları...

Konya Yenigün Dedeman Konya Otel Haberi

Konya Yenigün Dedeman Konya Otel

Şehrin parlayan otellerinden biri olan Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatih İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. İkiliyi gazetenin Yönetim Kumlu Başkanı Mustafa Arslan ve Reklam Koordinatörü Fahri Altınok karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetenin Yönetim Kumlu Başkanı Mustafa Arslan, "Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum. Siz, bu şehrin evladısınız. Uzun bir aradan sonra tekrar memleketinizde hizmet etmeyi Cenab-ı Hakk nasip etti. Allah mahçup etsin. Dedeman Konya'yı bulunduğu konumdan bir adını öteye taşıyacağınızı canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı. Dedeman Konya'nın Genel Müdürü Fatih İşkin de şunları kaydetti: "Hayırlısıyla doğup büyüdüğüm topraklarda tekrardan hizmet etmek nasip oldu. Dedeman Konya, şu an çok iyi ve güzel bir konuma sahip sektöründe. Bizden öncekiler güzel hizmetler yapmışlar....