05 / 05 / 2024

Konya yenileme alanı

Konya yenileme alanı

Konya Karatay'da Aziziye Mahallesi'ndeki bazı gayrimenkuller Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik alanda imar değişikliği! Bina yükseklik sınırı artırıldı! 

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik yenileme alanında kalan yapılar için belirlenen yükseklik sınırında değişikliğe gidildi. 

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi Konya'da 18 ay taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 53.2 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 2 adet arsayı 53 milyon 175 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 39 milyon TL'ye ticaret alanı imarlı satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı imarlı arsayı 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Kadınhanı ilçesi için riskli alan kararı!

Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Ünveren Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya yenileme alanı Haberi

Konya yenileme alanı

Konya Karatay İlçesi'ne bağlı Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı gayrimenkuller Yenileme Alanı olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Yenileme alanı olarak belirlenen yerlerin kroki ve listesi de karar kapsamında yer aldı.

Konya İli, Karatay İlçesi, Aziziye Mahallesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Yenileme Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar için