30 / 04 / 2024

konya zengen arıtma tesisi

konya zengen arıtma tesisi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Konya'nın 31 ilçesine atıksu arıtma tesisi müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün şehir merkezinde faaliyet veren Atık Su Arıtma Tesislerinin 31 ilçede yaygınlaştırılması için düğmeye basıldı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Konya'da atıksu arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sarayönü ilçe merkezi ile Sarayönü’ne bağlı Ertuğrul, Kurşunlu ve Ladik mahallelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi kurma çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Konya Derbent'e atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle Derbent ilçesi atıksu arıtma tesisine kavuşuyor. İhalesi tamamlanıp çalışmaları başlatılan atıksu arıtma tesisi, bir yıl içinde işletmeye alınacak.

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başlıyor!

Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nde ihale süreci bitti, çalışma başladı. 2008 de başlayan AB destekli hibe projesinde yıllardır atıl kalan proje için yer tahsisi yapıldı. Start verilmesi için 610 günlük süre başladı.

Konya'da 3 ilçeye yeni arıtma tesisi kurulacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahîr Akyürek, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçe merkezleri ile Akisse ve Ortakaraören mahallelerine atıksu arıtma tesisi için 29 Temmuz 2015 tarihinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Beyşehir atıksu arıtma tesisi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su ve kanalizasyon hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda KOSKİ'nin hizmet alanına dahil olan Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki Atıksu Arıtma Tesisi, artık atıl olmaktan çıkarılacak.

Beyşehir atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor. Proje, 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye girecek.

Beyşehir'de atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor En kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacak.

konya zengen arıtma tesisi Haberi

konya zengen arıtma tesisi


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğünün 6360 sayılı yasa kapsamında hizmet alanına giren yerleşim birimlerinde yürüttüğü atıksu arıtma tesisi projeleri bir bir hayata geçiriliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yasa ile hizmet alanına giren yerleşim yerlerinde atıksuların çevreye olan olumsuz etkilerini bertaraf etmek ve arıtılmış suyun tekrar değerlendirilmesi amacıyla atıksu arıtma tesisleri kurduklarını söyledi. Bu kapsamda Akşehir ilçe merkezinde yürütülen Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında yüzde 40 yapım oranına ulaşıldığını kaydeden Başkan Akyürek, Ereğli ilçesine bağlı Zengen Mahallesinde ise biyolojik arıtma tesisi inşaatının tamamlandığını dile getirdi.


AKŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ AKŞEHİR GÖLÜNÜ KORUYACAK


Günlük 15 bin 102 metreküp kapasiteli Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi ve 36 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akyürek, yüzde 85’i AB hibesi, kalan kısmı...