05 / 05 / 2024

Konya Zermeramın temeli ne zaman atılacak

Konya Zermeramın temeli ne zaman atılacak

İttifak Holding imzasıyla Konya'da hayata geçirilecek Zermeram projesinin temel atma töreni 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Törene Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın katılım gösterecek.

Konya Zermeram'ın temeli atıldı!

Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram karma konut projesinin temel atma törenini Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Zermeram'ın temeli bugün atılacak!

Konya'nın bugüne kadar yapılmış en büyük su temalı karma konut projesi olan Zermeram'ın temeli, bugün Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile atılıyor.

Konya Zermeram'ın temeli 15 Temmuz'da atılacak!

İttifak Holding imzasıyla Konya'da hayata geçirilecek Zermeram projesinin temel atma töreni 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Törene Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın katılım gösterecek.

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları!

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde ilk etap 2019 yılında teslim edilecek...

12 soruda Konya Zermeram projesi!

Konya Zermeram projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Konya Meram'da inşa edilen projede ilk etabın 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte 12 soruda Konya Zermeram projesi...

Konya Zermeram satış ofisi!

Konya Zermeram satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seha Yapı imzasını taşıyan Zermeram Konya projesinde 1.077 adet konut inşa edilecek...

Çanakkale Yeşil yerel yönetim binasının temeli atıldı!

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasının temeli atıldı. 10 bin metrekarelik alana yapılacak yeni binanın enerjisi güneş, rüzgar ve toprak gibi doğal kaynaklardan sağlanacak.

Bolu 500 Evler Cami ve Dev parkın temeli atıldı!

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün temeli atıldı!

Bursa Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar Mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Değirmenönü-Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Muttalip'e yapılacak büyük alt yapı yatırımının temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ ortaklığında Muttalip’te yapımına başlanacak olan büyük alt yapı yatırımının temeli dün Muttalip Meydanı’nda düzenlenen törenle atıldı.

Konya Zermeramın temeli ne zaman atılacak Haberi

Konya Zermeramın temeli ne zaman atılacak

Konya'nın bugüne kadar yapılmış en büyük konut projesi olan Zermeram'ın temeli Cuma gunu atılıyor. İttifak Holding in inşaat şirketi Seha Yapı tarafından Konya'nın en büyük imarlı arazisi üzerinde inşa edilecek Zermeram konut projesinin temel atma törenini 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın katılımı ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek temel atma töreni ile konutlar yükselmeye başlayacak. 


http://zermeram.com


Konya...