22 / 07 / 2024

Konyaaltı Batı Çevre Yolu planı planı

Konyaaltı Batı Çevre Yolu planı planı

Konyaaltı Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında, daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak meclisinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na uygun olarak hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

TOKİ'den Antalya Konyaaltı Arapsuyu'ndaki araziyle ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Antalya Konyaaltı Arapsuyu'nda bulunan araziyle ilgili açıklama yaptı.

Pendik Batı Mahallesi riskli alan imar planları yeniden onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Batı Mahallesi Riskli Alanı Nazım ve Uygulama İmar Planlarını kabul etti. Planlar, 23 Şubat tarihinden itibaren 1 ay süreyle İl Müdürlüğünde askıya çıkarıldı.

Antalya'da Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılacak!

Antalya'da Batı Çevre Yolu açılıyor. Şehir içi trafiği büyük oranda rahatlatması beklenen yolun tamamlanan ikinci kısmı da 11 Şubat'ta hizmete açılacak.

Antalya Batı Çevre Yolu projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya Batı Çevre Yolu projesinin bitirilememesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına yapı ödülü!

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binası, 13. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nde, 'Yapı' dalında ödül kazandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın çok modern bir hizmet binasına kavuştuğunu dile getirdi.

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu'na hızlı tren ağı eklendi!

Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu’na hızlı tren güzergâhı işlenmesi için yapılan imar planı revize edildi.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Antalya'da imara açılan tarım arazilerinin fiyatları uçtu!

Antalya'da yapımı yılan hikayesine dönen Batı Çevre Yolu için imar planı tadilatı ile yaklaşık 400 hektar tarım alanının imara açılmasıyla birlikte verimli tarım arazileri ve portakal bahçelerinin bulunduğu Çakırlarda araziler kapanın elinde kalıyor.

Pendik Batı Mahallesi imar planı onaylandı!

Pendik'in Batı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm öngören imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Olgu Kundakçı İstanbul Pendik'in Batı Mahallesi'nde yapılmak istenen 'kentsel dönüşüm' mahallelide endişe yarattı.

Antalya Batı Çevre Yolu’nun Karaman Çayı girişi çöktü!

Batı Çevre Yolu’nun 6 kilometrelik servis yolunun Karaman Çayı girişi dün çöktü. Trafiğe kapatılan yolda Karayolları ekipleri tarafından yama yapıldı

Antalya Batı Çevre Yolu 5 Haziran'da açılacak!

Lütfi Elvan, Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu. 14 km’lik 120 milyon TL yatırım bedelli çevre yolunu 5 Haziran Cuma gününde 6 km’lik kısmını açacaklarını söyledi.

Konyaaltı Batı Çevre Yolu planı planı Haberi

Konyaaltı Batı Çevre Yolu planı planı


Konyaaltı Belediye Meclisi Batı Çevre Yolu'na ait 1/5 binlik plana uygun olarak hazırlanan imar plan değişiğini oybirliği ile onayladı. Konyaaltı Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında, daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak meclisinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na uygun olarak hazırlanan imar plan değişikliğine AK Parti, MHP ve CHP gurubu ortak hareket ederek onay verdi


Antalya...