05 / 05 / 2024

Konyaaltı Belediyesi Uncalıda 7nci park tamamlandı

Konyaaltı Belediyesi Uncalıda 7nci park tamamlandı

Uncalı mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişimin de bulunan 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan park ile bölge halkı yeni sosyal bir alana da kavuşmuş oldu.

Nevşehir Derinkuyu'da 160 metrekarelik arsa satışa çıktı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Derinkuyu'da yer alan 160 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da iki arsa satacak!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ekim'de yapılacak.

Meram Belediyesi Konya'da 17 taksitle arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 17 taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ceyhan Belediyesi Adana'da 3 arsa satacak! 

Adana İli Ceyhan Belediye Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Konyaaltı Belediyesi Uncalıda 7nci park tamamlandı Haberi

Konyaaltı Belediyesi Uncalıda 7nci park tamamlandı

Konyaaltı Belediyesi, ilçe de kişi başına düşen yeşil alan miktarını Avrupa ülkeleri standartlarına taşımak için her mahalleye park inşa etmeye devam ediyor. Uncalı mahallesinde 7’nci parkı tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, alan içersinde bulunan ağaçların tamamının korunduğunun altını çizen, Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan parkın engelli vatandaşların da kullanımına uygun olduğunu belirtti. Zemini özel malzeme ile kaplı koşu alanı ve oyun grupları, fitness spor aletleri, dinlenme alanları ile parkın son derece modern bir yapıda inşa edildiğini söyleyen Başkan Böcek, parkın kısa bir süre içinde tamamlandığını belirtti.


Özellikle spor ve sosyal yaşam alanları inşa etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Böcek “Hem ailelerin hem de çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz park çalışmalarımıza vatandaşlarımızdan gelen talepler...