07 / 05 / 2024

Konyaaltı Hurma

Konyaaltı Hurma

Antalya'da yaşama kararı almış Ruslar, en çok Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi 'nde yaşamaktan mutlular. Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Konyaaltı'nda 10.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Arapsuyu Mahallesi, 7649 ada 1 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 389 bin TL'ye satıyor. 

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Fenix Yapı'dan Konyaaltı’na 250 liralık karma proje!

FENIX Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya Konyaaltı sahilinde hayata geçirilen Fenix Center projesiyle ilgili merak edilenleri anlattı...

TOKİ'nin Konyaaltı'daki arazisinin akıbeti mecliste!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'nde bulunan ve TOKİ'ye devredilen arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

TOKİ'den Antalya Konyaaltı Arapsuyu'ndaki araziyle ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Antalya Konyaaltı Arapsuyu'nda bulunan araziyle ilgili açıklama yaptı.

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye  bedeli ile Ersin Gedik tarafından açıldı.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Antalya Konyaaltı'ndaki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Konyaaltı Hurma Haberi

Konyaaltı Hurma

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı noktalarından tatil için gelen milyonların yanı sıra her yıl Antalya'da yaşamak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Turizm faaliyetlerinin çok olması, iş alanlarının artması ve güzel havası ile dikkat çeken ilimiz, tüm illerden de çok sayıda insana iş ve ev anlamına geliyor. Ekonomisi canlanan ve turizm sebebiyle adını dünyaya duyurmayı başarmış olan ilimiz, sürekli yaşama kararı almış yabancı vatandaşların çokluğu ile de dikkat çekiyor.


Yıllardır Almanların egemen olduğu listede Ruslar ise son yıllarda büyük çıkış göstererek ziyarette oldukları kadar sürekli yaşamak isteyen yabancılar arasında da kendilerini gösteriyorlar. 

Antalya aşığı Rus vatandaşlar, özellikle de Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde yaşamaktan gayet mutlular. 

Yıllardır tatil için ilk durak olarak Antalya'yı gören Ruslar, aşık oldukları...