18 / 05 / 2024

konyaaltı icra haberleri

konyaaltı icra haberleri

Antalya İli Konyaaltı İlçesi' nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Binanın satışı Antalya 6.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin inşaatı devam ediyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatında sona gelindi!

konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor..

Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi!

Kiracılarla ev sahipleri arasında ülkemizde en sık rastlanan sorunlardan biri kiraların ödenmemesi olarak biliniyor. Peki, kirasını ödemeyen kiracıya ne yapılır? Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl başlatılır?

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılacak!

Antalya'da "Konyaaltı Beach Park" efsanesi, 1996 yılında dönemin Büyükşehir Belediye encümeni tarafından "Konyaaltı sahil şeridi kentsel tasarım projesi" adıyla yaptığı ihaleyle başladı.

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılıyor!

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Antalya Konyaaltı'nda 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 3. Satış Memurluğu tarafından Konyaaltı'nın Hurma Mahallesi'nde bulunan 5 bin 929,00 metrekare boş arsa 5 milyon 929 bin TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

İcra yoluyla evden eşya alınıyor mu?

Alacaklılar; Ödeme emrindeki müd­det geçtikten ve borçlu itiraz etmiş ise itirazı red olunduktan sonra mal beyanını beklemeksizin haciz konmasını isteyebiliyor. Peki, icra yoluyla evden eşya alınıyor mu?

İcra yoluyla gayrimenkul satışında KDV!

İcra daireleri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları ile taşınmaz niteliğine haiz diğer mal ve hakların satışı KDV’ye tabi tutuluyor. İşte icra yoluyla gayrimenkul satışında KDV oranları..

Site yönetimine karşı icra takibi başlatılır mı?

Kat maliklerine karşı görev ve sorumlulukları olan site yöneticilerinin bu görevleri hakkıyla yerine getirmeleri gerekiyor.Peki,site yönetimine karşı icra takibi başlatılır mı?işte site yönetimine icra takibi davası..

Benim borcumdan dolayı evime icra gelir mi?

İcra memurluğuna başvuru yapan alacaklının borcunun ödenmesi için bir takım işlemler başlatılıyor.Peki,Benim borcumdan dolayı evime icra gelir mi?İşte borcun ödenmemesi durumunda eve icra gelmesi..

konyaaltı icra haberleri Haberi

konyaaltı icra haberleri


Antalya İli Konyaaltı İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.  Binanın satışı açık arttırma suretiyle 6 Ağustos 2014 günü saat 10:40'da Antalya 6.İcra Dairesi tarafından yapılacak. 


İlanın detayları için