01 / 05 / 2024

Konyaaltı imar

Konyaaltı imar

Batı Çevre Yolu’nun tamamlanması için 1/25 bin ve 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Plan değişiklikleri ile 1/1000 ölçekli Uyguluma İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıya çıkarıldı. Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları’nda emsal yüzde 40 oldu.

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, imar uygulaması ile mülkiyeti kamunun kullanımına geçen 11 evi ve serayı yıkarak yeni açılacak yolun startını verdi.

Konyaaltı'nda yol ortasında trafo!

Konyaaltı' nda Arapsuyu Mahallesi' nde yol ortasına elektrik trafosu konulması için başlatılan çalışmaya tepki gösteren bölge halkı, trafik kazalarına neden olabileceği gerekçesi ile kaldırılmasını istedi

Antalya'da arazilerine imar izni verilmeyen arsa sahiplerinden protesto!

Antalya Konyaaltı'nda denize yakın 200 bin dönüm tapulu arsalarına imar izni alamayan bir grup arazi sahibi, sorumlu tuttukları Konyaaltı Belediyesini protesto etti

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Feslikan Yaylası'nda imar sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın yıllardır süren imar sorununda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Konyaaltı Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Konyaaltı Belediyesi'nin yılın son meclis toplantısı, Feslikan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 10 gündem maddesiyle toplanan meclise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlık etti.

Boğaçayı imar planı itirazları Meclis'te!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısında Konyaaltı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan, Boğaçayı Projesi "Özel Proje Alanı" kapsamında muhasara bölgesine yönelik hazırlanan imar planı revizyonu kabul edilmişti.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Antalya Konyaaltı'nda yeni yol çalışmaları başlatıldı!

Molla Yusuf Mahallesi'nde alt yapı çalışması tamamlanan yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, Karamersin mevkisinde ise imar çalışması bitmiş yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Batı Çevre Yolu imar planı Belediye Meclisi'nden geçti!

Konyaaltı Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı Edip Kemal Bahadır başkanlığında toplandı. Batı Çevre Yolu’na ilişkin uygulama imar planı Konyaaltı Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi okul alanının imar plan değişikliğini kabul etti!

Toros Eğitim Kurumları, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki okul alanının 5 bin ölçekli nazım imar planı değişikliğini kabul eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 16 haziran 2014 tarihli kararına itiraz etti.

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, imar uygulaması ile mülkiyeti kamunun kullanımına geçen 11 evi ve serayı yıkarak yeni açılacak yolun startını verdi.

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm sürüyor!

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, imar uygulaması ile mülkiyeti kamunun kullanımına geçen 11 evi ve serayı yıkarak yeni açılacak yolun startını verdi.

Konyaaltı'nda kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi’nde 1409, 1420, 1412, 1429, 1430. sokak ve Hurma Mahallesi’nde 170. Sokak üzerindeki mülkiyeti imar uygulaması sonucu kamunun kullanımına geçen 11 evi ve bir serayı kamulaştırdı...

Konyaaltı Batı Çevre Yolu planı onaylandı!

Konyaaltı Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında, daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanarak meclisinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na uygun olarak hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı

Konyaaltı imar Haberi

Konyaaltı imar

Konyaaltı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve Antalya Batı Çevre Yolunun Konyaaltı İlçesi sınırları içerisinden geçen Karaman Çayı-Çandır Çayı arasında kalan kısmının kamulaştırılmadan 3194 sayılı İmar Kanununun 18.maddesi uygulaması ile yola terkinin yapılıp açılabilmesi için 19 Haziran’da  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda onaylanan 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıya çıkarıldı.

Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları

1/1000 ölçekli Uyguluma İmar Planı plan notlarında Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları da ayrıldı. Bu alanlarda  konaklama tesisleri, lokanta, resmi ve sosyal ve kültürel tesisler, çevre sağlığı yönünden tehlike oluşturmayan imalathaneler ile patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı maddeler içermeyen depolar yapılabilecek. Bu fonksiyonlara ilişkin uygulama ilçe belediyesi tarafından onaylanacak avan...