09 / 05 / 2024

Konyaaltı Kentsel Sahil Düzenleme Projesi son durum

Konyaaltı Kentsel Sahil Düzenleme Projesi son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

DKY Sahil ev fiyatları ne kadar?

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki DKY Sahil ev fiyatları ne kadar?

Mezitli Sahil Alanına ödüllü kentsel tasarım projesi!

Mezitli Sahil Alanında Kentsel Tasarım Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sahil kimliğine kavuşacak Mersin'in değerine değer katması bekleniyor.

DKY Sahil fiyatlar!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen DKY Sahil projesi 138 adet daireden meydana geliyor. DKY Sahil fiyatlar 997 bin TL'den başlıyor.

DKY Sahil Rezidans fiyatları!

İstanbul Kartal sahilinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Kartal DKY Sahil projesi adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. İşte DKY Sahil Rezidans fiyatları...

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

DKY Kartal Sahil daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Kartal Sahil daire fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. Projede 138 daire mevcut.

Konyaaltı Kentsel Sahil Düzenleme Projesi son durum Haberi

Konyaaltı Kentsel Sahil Düzenleme Projesi son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya’nın değerine değer katacak vizyon projeleri anlattı. Başkan Türel, Boğaçayı, Kruvaziyer Limanı, Konyaaltı Sahil, Kepez Santral Kentsel Dönüşüm ve Tünektepe Projeleri’nin çok önemli olduğunu belirtti. Antalya’nın bir marka şehir olduğunu söyleyen Türel, ancak bugüne kadar deniziyle, kumuyla, güneşiyle, tarihiyle markalaşmış bir şehir olduğunu, artık bunun ötesine geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.


Bizde fazlası var


Deniz, kum, güneş ile ortalama 600-700 dolar harcayan bir turist profili ile en yüksek daire satış metrekaresinin 2 bin lira civarında olduğu bir şehirle artık yetinemeyeceğimizi söyleyen Başkan Türel, “Biz bunu kafi göremeyiz. Tabi ben ucuz turist sözünü hiçbir zaman doğru bulmuyorum. Ama daha kaliteli turisti getireceğiz demek, doğru bir yaklaşım olur. Monaco’daki Cannes’deki, Côte d’Azur’daki kaliteyi...