05 / 05 / 2024

konyaaltı Marsel-Denizhan Öner İlkokulu nerede

konyaaltı Marsel-Denizhan Öner İlkokulu nerede

Antalya' da Marsel - Denizhan Öner İlkokulu öğrenci ve velileri, daha önce birçok kaza olduğu gerekçesiyle Belediye Caddesi' ne üstgeçit yapılması isteğiyle yolu trafiğe kapattı...

Emin Altıner: Konyaaltı Sahil Projesi'ne herkes katkı koymalıdır!

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner "Her detayı ince eleyip sık dokumamızın nedeni, uygulanacak proje ile "İŞTE BUDUR" diyebileceğimiz, 150-200 yıl sonra bile yaşayanların gururla istifade edebilecekleri bir eser olması içindir. " dedi.

Ferda Öner: Yaparak değiş yıkarak güzelleştiriyoruz!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner 'in daveti üzerine 'Alanında Tecrübe Konuşuyor' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Arazi toplulaştırmada döner sermaye hizmet bedeli yarıya indi!

Arazi toplulaştırma sahası ilan edilen alanlarda yapılan çalışmalar sonucundaki tapu ve kadastroya ait işlem ve hizmetlerde, tapu işlemleri ve veri paylaşımına ilişkin ödenecek tutarlar dışındaki döner sermaye hizmet bedeli tutarları yarıya indirildi

Arazi toplulaştırmada döner sermaye hizmet bedeli yarıya indirildi!

Arazi toplulaştırmada, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde tapu işlemleri ve veri paylaşımına ilişkin ödenecek tutarlar dışındaki döner sermaye hizmet bedeli tutarları ve oranları yarıya indirildi. Bakanlar Kurulu kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Baydöner 'rekor' vergi ödedi!

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri olan Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Vergi Ödemede Rekor Baydöner’in oldu!

Türkiye’nin en çok döner satan restoran zinciri olan Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Konyaaltı ve Döşemealtı'nı birbirine bağlayacak yol çalışması sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı İlçesi Aşağı Karaman mahallesi ile Döşemealtı İlçesi Nebiler mahallesini birleştiren alternatif bir yol çalışması başlatılması içi talimat verdi.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Deniz Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, ' Denizdeki her deprem tsunami yaratmaz ' dedi.

Baydöner İskender 85. şubesini Erzurum’da açtı!

“En Çok Döner Satan Restoran” Ünvanı ile Türkiye’nin En Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner İskender, Erzurum’da Açtığı 85. Şubesi İle 21 Ekim’de Döner Severler İle Buluştu.

Gülden Sargıner: Bayraklı geleceğin Manhattan'ı olacak!

Altın Emlak İzmir Bayraklı Temsilcisi A. Gülden Sargıner, Bayraklı'nın en hızlı gelişen bölgelerinin Altınyol Sahili, Adalet ve Mansııroğlu olduğunu belirterek, bu hızlı gelişimi Adliye'nin Maıısuroğlu bölgesine gelmiş olmasının etkilediğine dikkat çekti.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Antalya için çok önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Konyaaltı Sahili, yeni projeyle değişecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderese Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

konyaaltı Marsel-Denizhan Öner İlkokulu nerede Haberi

konyaaltı Marsel-Denizhan Öner İlkokulu nerede


Antalya'da Marsel-Denizhan Öner İlkokulu öğrenci ve velileri, daha önce birçok kaza olduğu gerekçesiyle Belediye Caddesi'ne üstgeçit yapılması isteğiyle yolu trafiğe kapattı.


Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesi'ndeki okulun öğrenci, veli ve öğretmenleri, "Biz çocuklarımızın ölmesini değil, okumasını istiyoruz, Çocuklarımıza değer, bize hizmet vermeyene ne oy ne de koltuk var" yazılı pankartlar ile Belediye Caddesi'ni trafiğe kapattı.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı sloganlarla caddeye çağıran öğrenci ve veliler, alkışlarla yola üst geçit yapılmamasını protesto etti. Bu sırada bazı sürücülerin yoldan geçemeyince araçlarıyla kaldırımdan ilerlemeleri dikkati çekti.


Veliler adına açıklamada bulunan Derya Reyhan Koç, 2011 yılında yaşanan trafik kazasında 8 yaşındaki Belit Toprak'ın hayatını kaybettiğini, caddede her yıl en az 2 kaza meydana geldiğini söyledi.


Bu kazaların ardından bölgede önlem alınması için belediyelere başvurduklarını ifade eden...