18 / 05 / 2024

Konyaaltı molla yusuf mahallesi kentsel dönüşüm

Konyaaltı molla yusuf mahallesi kentsel dönüşüm

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi’nde 1409, 1420, 1412, 1429, 1430. sokak ve Hurma Mahallesi’nde 170. Sokak üzerindeki mülkiyeti imar uygulaması sonucu kamunun kullanımına geçen 11 evi ve bir serayı kamulaştırdı...

Konyaaltı Karamersin'de yol çalışmaları başladı!

KONYAALTI Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Konyaaltı'nda yeni yol çalışmaları başlatıldı!

Molla Yusuf Mahallesi'nde alt yapı çalışması tamamlanan yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, Karamersin mevkisinde ise imar çalışması bitmiş yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Konyaaltı Aşağıkaraman Muhtarevi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Bursa Molla Gürani'de restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Bursa'da Üftade Hazretlerinin türbesinden Yerkapı Camii’e kadar pek çok kültürel mirası bünyesinde barındıran Molla Gürani Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin inşaatı devam ediyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatında sona gelindi!

konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor..

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılacak!

Antalya'da "Konyaaltı Beach Park" efsanesi, 1996 yılında dönemin Büyükşehir Belediye encümeni tarafından "Konyaaltı sahil şeridi kentsel tasarım projesi" adıyla yaptığı ihaleyle başladı.

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılıyor!

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak.

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Antalya Konyaaltı'nda 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 3. Satış Memurluğu tarafından Konyaaltı'nın Hurma Mahallesi'nde bulunan 5 bin 929,00 metrekare boş arsa 5 milyon 929 bin TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Yusuf Ziya Günaydın: Çünür Paris olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "Geleceğin Paris'i" olarak nitelendirdiği Çünür Mahallesinde bir projeyi daha uygulamak istiyor. Günaydın: "Deyim yerindeyse Çünür yeniden doğacak." dedi.

Yusuf Burkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürü Yusuf Burkut kimdir? Yusuf Burkut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Şehir Plancısı Yusuf Burkut...

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Konyaaltı molla yusuf mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Konyaaltı molla yusuf mahallesi kentsel dönüşüm


Antalya Konyaaltı Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi’nde 1409, 1420, 1412, 1429, 1430. sokak ve Hurma Mahallesi’nde 170. Sokak üzerindeki mülkiyeti imar uygulaması sonucu kamunun kullanımına geçen 11 evi ve bir serayı kamulaştırdı.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da kentsel dönüşümü ilk uygulayan belediye olduklarını belirterek, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları, mülk sahipleriyle uzlaşarak, yıktıklarını ve park, okul, yol ya da sosyal donatı alanı olarak kamunun hizmetine sunduklarını söyledi. Başkan Böcek, bu kapsamda Molla Yusuf ve Hurma mahallelerinde imar uygulaması ile kullanım hakkı belediyeye devrolan 11 ev ve bir serayı kamulaştırdıklarını kaydetti.


180 BİN LİRA BEDELLE KAMULAŞTIRMA


11 ev ve bir sera yeri için mülk sahipleriyle toplamda 180 bin liraya anlaştıklarını dile getiren Başkan Böcek, kullanım hakkı Konyaaltı Belediyesi’ne devrolan bu yerleri yıkarak,...