21 / 05 / 2024

Konyaaltı Plajı açılışı

Konyaaltı Plajı açılışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı sahilinin kullanım hakkının kendilerine verildiğini kaydeden Türel, bu iznin ardından tüm hizmetlerin ücretsiz olacağı bir plaj için çalışma başlattıklarını dile getirdi...

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Hadise'nin Bodrum'daki plajı açıldı!

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Konyaaltı Boğaçayı'nda ilk etap 3,5 yıl sonra tamam!

Kanal İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci çılgın projesi Antalya'da hayata geçecek. Dünyanın da en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Konyaaltı Boğaçayı Projesi'nde ilk etap 3,5 yıl sonra tamamlanacak.

Konyaaltı Plajı halkın kullanımına açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Antalya Konyaaltı plajı açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Konyaaltı Plajı halka açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Konyaaltı sahili 22 Haziran'da açılıyor!

Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.

İstanbul plaj sezonu 14 Haziran'da açılıyor!

İstanbul'da plaj sezonu 14 Haziran 2014 Cumartesi günü açılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarına giriş fiyatlarını açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yılında hizmet verilecek plajlar, verilen hizmetler ve giriş ücretleri...

Konyaaltı’nda yapımı tamamlanan kapalı pazar açılıyor!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek...

İztuzu Plajı imara açılıyor!

Muğla 'nın Ortaca İlçesi'nin Dalyan Beldesi yakınlarında bulunan dünyaca ünlü İztuzu Plajı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılıyor. Plaja DEKAMER tarafından rehabilitasyon merkezi kurulacak

Konyaaltı Plajı açılışı Haberi

Konyaaltı Plajı açılışı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaltı Plajının halka ücretsiz kullanımına açılması dolayısıyla tören düzenlendi. 


Akdeniz Bulvarında düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajının dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi. 


Göreve gelmelerinin ardından Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı sahilinin kullanım hakkının kendilerine verildiğini kaydeden Türel, bu iznin ardından tüm hizmetlerin ücretsiz olacağı bir plaj için çalışma başlattıklarını dile getirdi. 


Bugün itibariyle çalışmaların sona erdiğini 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye, 30 tuvalet ve soyunma kabiniyle Konyaaltı Plajını, ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine açtıklarını anlatan Türel, "Bugün halkın sahilini halka teslim ediyoruz. Konyaaltı'na gelen ve daha önce herşeyden ücretli yararlanan vatandaşlar artık şezlonga, şemsiyeye ve tuvaletlere hiçbir ücret ödemeyecek. Konyaaltı'nın bütün nimetlerinden tek kuruş ödemeden yararlanacaktır" dedi. 


Kaliteli,...