05 / 05 / 2024

Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi iptal

Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi iptal

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Bakanlıktan sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak Muğla Çevre Koruma Vakfına (MUÇEV) verildiği iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi iptal Haberi

Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi iptal

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattığı gerekçesiye Antalya Büyükşehir Belediyesi sözleşmeyi iptal etti.

Sabah'ta yer alan habere göre; Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'dan iptal kararı üzerine açıklama geldi. İptal kararı üzerine Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı işletmecisi olan Alkoçlar, Kiralama sürecinden bugüne kadar Büyükşehir Belediyesine karşı tüm mükellefiyetleri eksiksiz yerine getirdiklerini belirten Alkoçlar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, "Kusurumuz olmadan tek taraflı yapılan iptal ve oluşturulmaya çalışılan algı operasyonu sonucu uğrayacağımız ticari itibar kaybı için ayrıca dava açılacağı gibi, söz konusu idare tarafından alınan tek taraflı kararın uygulanması ilgili mahkemelerin dava süreci sonunda vereceği kararla geçerli olabilecektir. Yapılan işlem hukuka aykırıdır. Karar siyasidir" diye konuştu.