24 / 07 / 2024

Konyaaltı sahilinde tehlikeli batık

Konyaaltı sahilinde tehlikeli batık

ANTALYA' DA her gün binlerce kişinin kullandığı Konyaaltı sahilindeki Beach Park' ta, 76 yıl önce batan Alman bandıralı 'Manissa' adlı kuru yük gemisi tehlikesi yaşanıyor...

Fenix Yapı'dan Konyaaltı’na 250 liralık karma proje!

FENIX Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya Konyaaltı sahilinde hayata geçirilen Fenix Center projesiyle ilgili merak edilenleri anlattı...

Antalya Konyaaltı'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Mollayusuf Mahallesi 20288 Ada, 6 Parselde yer alan arsayı 6 milyon 44 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

Konyaaltı'nın 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

CHP Büyükşehr Belediye Başkanı adayı ve Konyaaltı Beledye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki hisseli olan arsaların tapularını hak sahiplerine dağıttı.

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Konyaaltı'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa 8 milyon 286 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için birinci satış günü 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Konyaaltı sahilinde tehlikeli batık Haberi

Konyaaltı sahilinde tehlikeli batık

ANTALYA'DA her gün binlerce kişinin kullandığı Konyaaltı sahilindeki Beach Park'ta, 76 yıl önce batan Alman bandıralı 'Manissa' adlı kuru yük gemisi tehlikesi yaşanıyor. 30 metrelik yük gemisinin parçaları kıyıya 1.5 metre mesafede duruyor. Sadece alt kısmı kalmış olan batık deniz yaşamı için tehlike oluşturmasa da resif olarak kullanılamıyor. 


Kıyıya çok yakın Çürümüş haldeki batığın kıyıya yakın olması, denize girenler için tehlike oluşturuyor. Batığın fotoğaflarını çekerek incelemeye alan Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ndenDoç. Dr. Mehmet Cökoğlu ile Yrd. Doç. Yaşar Özvarol "Birkaç günlük çalışmayla tehlike arz eden bütün parçalar çıkarılır ve insanlar da rahat rahat denize girer"...