30 / 04 / 2024

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsa her gün yeni bir rekora imza atıyor. Uzmanlar KKM ve döviz hesaplarından çözülmeler olduğu ve yatırımcının da borsaya yöneldiğini söylüyor. Peki hisse senedi almak mantıklı mı? Borsa kimler için neden tehlikeli? İşte SASA ve Hektaş örnekleriyle borsanın dikenli yanları...



Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, kendisine yön arayan tasarruf sahiplerinin bir yandan rekorlar kıran bir yandan ise küçük yatırımcı dikkatli olsun diye uyarılan yapılan borsaya yatırım yapma konusunu araştırdığını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön