24 / 07 / 2024

Konyaaltı sahilindeki Beach Park batık tehlikesi

Konyaaltı sahilindeki Beach Park batık tehlikesi

ANTALYA' DA her gün binlerce kişinin kullandığı Konyaaltı sahilindeki Beach Park' ta, 76 yıl önce batan Alman bandıralı 'Manissa' adlı kuru yük gemisi tehlikesi yaşanıyor...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına yapı ödülü!

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binası, 13. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nde, 'Yapı' dalında ödül kazandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın çok modern bir hizmet binasına kavuştuğunu dile getirdi.

Muhittin Böcek Konyaaltı'ndaki 18 yıllık faaliyetlerini anlattı!

Görevinde 18’inci yılına giren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir köy görünümünde teslim aldığı Konyaaltı İlçesi’nin dünü ve bugününü SABAH Akdeniz Haber Müdürü İbrahim Okumamış’a anlattı

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Antalya Konyaaltı'nda 2015 yılı faaliyet raporu onaylandı!

Konyaaltı Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Başkan Muhittin Böcek, mecliste alınan kararların yüzde 96’sının oy birliği ile kabul edildiğini belirterek, meclis üyelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Swissotel Residences Bodrum Beach'te son 11 daire!

Bodrum Turgutreis’te hayata geçirilen Swissotel Residences Bodrum Beach projesi 26 bin 599 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Son 11 dairenin satışta olduğu proje denize sıfır olarak konumlandırılıyor.

Antalya Konyaaltı'na toplam 63 milyon TL yatırım yapıldı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı ilçesine 2003-2016 yılları arasında 2016 yılı fiyatlarıyla toplam 63 milyon 951 bin 584 TL yatırım yapıldığı bildirildi.

Antalya Konyaaltı Boğaçayı Projesi çalışmaları incelendi!

Antalya'nın Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile birlikte Boğaçayı'nda incelemelerde bulundu.

Konyaaltı sahilindeki Beach Park batık tehlikesi Haberi

Konyaaltı sahilindeki Beach Park batık tehlikesi

ANTALYA'DA her gün binlerce kişinin kullandığı Konyaaltı sahilindeki Beach Park'ta, 76 yıl önce batan Alman bandıralı 'Manissa' adlı kuru yük gemisi tehlikesi yaşanıyor. 30 metrelik yük gemisinin parçaları kıyıya 1.5 metre mesafede duruyor. Sadece alt kısmı kalmış olan batık deniz yaşamı için tehlike oluşturmasa da resif olarak kullanılamıyor. 


Kıyıya çok yakın Çürümüş haldeki batığın kıyıya yakın olması, denize girenler için tehlike oluşturuyor. Batığın fotoğaflarını çekerek incelemeye alan Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ndenDoç. Dr. Mehmet Cökoğlu ile Yrd. Doç. Yaşar Özvarol "Birkaç günlük çalışmayla tehlike arz eden bütün parçalar çıkarılır ve insanlar da rahat rahat denize girer"...