02 / 05 / 2024

konyaaltı siteler mahallesi kapalı pazar

konyaaltı siteler mahallesi kapalı pazar

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek...

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Antalya Konyaaltı'nda 10.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Arapsuyu Mahallesi, 7649 ada 1 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 389 bin TL'ye satıyor. 

TOKİ'nin Konyaaltı'daki arazisinin akıbeti mecliste!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'nde bulunan ve TOKİ'ye devredilen arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Antalya Konyaaltı'nda 11.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 8. İcra Dairesi, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Zümrüt Mahallesi 21531 Ada, 1 Parselde yer alan arsayı 11 milyon 264 bin 787 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Konyaaltı'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Mollayusuf Mahallesi 20288 Ada, 6 Parselde yer alan arsayı 6 milyon 44 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

Konyaaltı'nın 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

CHP Büyükşehr Belediye Başkanı adayı ve Konyaaltı Beledye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki hisseli olan arsaların tapularını hak sahiplerine dağıttı.

Antalya Konyaaltı'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa 8 milyon 286 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için birinci satış günü 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyara 14 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Siteler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan arsa 9 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Yalova Çiftlikköy'de 10.4 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Siteler Mahallesi'ndeki 12 arsasını ihale usulü ile satıyor..

konyaaltı siteler mahallesi kapalı pazar Haberi

konyaaltı siteler mahallesi kapalı pazar


Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. 


Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek. 


Molla Yusuf, Uncalı ve Uluç Mahallesi ile birlikte yaklaşık 40 bin kişiye hizmet veren Siteler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, bay-bayan mescit, engelli tuvaleti, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemiyle de oldukça modern bir yapıda inşa edildi. 


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Siteler Mahallesi’nde günümüzün pek çok gereklerine karşılık veremeyen eski pazar yerini son derece modern bir yapıda yeniden inşa ettiklerini kaydetti. Başkan Böcek, 7 bin metrekareye yakın bir alana kurulu olan Siteler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda vatandaşların modern, sağlıklı ve de güven içinde alış-veriş yapabileceklerini söyledi.


Başkan Muhittin Böcek, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin de...